.
Отговор в тема
Страница 27 от 27 ПървиПърви ... 172324252627
Резултати от 651 до 656 от общо 656
    Чудех се какво да напиша,но с няколко думички ще кажа,че положението е доста зле! Като цяло 90% са кифли,златотърсачки,матери алистки,и други подобни от този вид! Имаш ли хубава кола,може да си тъп на тупан,но скачат като пчелички на мед,това е самата истина,любовта е търговия вече! Много високо самочуствие и голяма самоуценка си слагат,но повечето са без покритие,но късно се осъзнават,но като има глупави момчета да им повдигат самочуствието и да се мислят за Принцеси и чичковци да хвъргат парички по-тях,ще е така и за-напред и по-зле ще стане може би,но все още има и свестни момичета...
    Последно редактирано от V.VaRBanoV : 06-21-2015 на 21:55

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Supply and demand.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Минаха 2 години откакто е публикувана темата. Интересно ми е дали някой е променил възгледите си? Аз като че ли не. Може би само бих заменил к*рва с някоя не толкова обидна квалификация, като например елементарна жена.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Минаха 2 години откакто е публикувана темата. Интересно ми е дали някой е променил възгледите си? Аз като че ли не. Може би само бих заменил к*рва с някоя не толкова обидна квалификация, като например елементарна жена.
    Понякога трябва да търсиш проблема в себе си.

По-лесно ще промениш себе си, не другите.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    Сериозно? Не съм чела цялата тема, видях само, че ти си авторът, че си подредил мацките преди г/д 2 години и сега се връщаш да кажеш, че мнението ти остава същото... Как изобщо се вживяваш толкова в изкуственото разделение между половете? Аз никога не съм разбирала защо има хора - и момичета, и момчета, които някак магически са решили, че само техният пол е о'k, докато през другия е минала страшна чума и едва ли не всички, които му принадлежат, са утайки xD. Тоест схващам, ама е безумно.
    По-леко с квалификациите, иначе заобикалящата ви чернилка ще си остане същата. Едно готино момиче като срещне такъв отчаян и наливащ непознат по-скоро ще се дръпне вместо да реши да му поставя под въпрос схващанията и евентуално да му показва колко не е прав.
    Последно редактирано от paradosou : 07-25-2015 на 10:59

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    и на теб ли те ти пускат, сори
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми