Я малко по-различно мнение макар че дори не съм чел темата подробно
Много мразим:
- прости патки, които ходят по солариуми (съответно почти винаги са черни като мулатки)
- ходят на високи токчета, надуват се, парадират (въпреки че няма с какво)
- правят се на оборотни и/или на "интелигентни и образовани", стил "ма аз не съм такава", а всъщност освен да духат за друго не стават, да не говорим, че и тези им умения са под съмнение
- парцали, които обикалят дискотеките и се влачат пияни с по 10 момчета в 3 през нощта
- пикли, които всеки ден се топират, къдрят, правят си прически, пръскат се с лак за коса, лакират си ноктите, гримират се с часове, мажат се с гнусен мазен фон дьо тен...
- носят очила тип "муха"
- фръцкат се и си въртят гъза докато ходят
- ходят в мола
- държат си портмонето/чантата високо вдигнати и демонстративно изпъчени напред
- надменно държание
- лигав курвенски смях
- да харчат пари като подивели и то за боклуци
- идола да им е курволета лозанова а мъжа мечта - божинов или малката перука
- да гледат тъпо докато разберат някой виц
- да се усмихват мазно докато говорят за някоя "приятелка" пред друга такава
- такива, които в селОто им са ги излъгали, че имат потенциал и са много секси
Такива боклуци не стават за семейство, не стават и за връзка дори, аз поне не бих изтърпял такава, не че ше ми се и наложи, дори не ме привличат такива. Всички да умрат до една, бих ги разстрелял лично но не ми се лежи за парцали. Осъзнавам, че не са виновни само те, те са продукт, продукт на 23 години на абсолютна безморалност, промиване на мозъци и липса на държава. Но ничий мозък не се промива без съгласието на определения индивид. Проблема не е в чалгата, проблема е в подражанието и сляпото копиране между момичетата. И ако някой каже, че живея в 50-те години - красивото момиче може да е и красиво, и привлекателно, и без да е прави гореизброените неща, ако има природно излъчване и поддържа хигиена и най-важното - е скромна
П.П: днешната младеж, майката да й е..ш
Пиян съм на куче така че ако има много грешки се извинявам ;д