- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Абсолютно. Често съм се убеждавал точно в това.защото зад маската на марковите очила могат да се крият също стабилни ценности.
За конкретните от теб въпроси:По-скоро въпросът е доколко ги споделяме. Намираме ли ги за добри или не.
Да, това ме кефи. Моето мнение е, че по-голямата част от жените искат да се чукат, точно толкова, колкото искаме и ние - мъжете. Просто не са открити по въпроса и са затрупани със стереотипи, че едва ли не трябва да си пазят девствеността до сватбата. Ако говорим пък за крайност - да спят всяка вечер с различен - мисля, че мнението на повечето от нас ще е еднозначно. Но в нормалния случай е нещо готино.Голяма част от тях са с отношение към секса и любовта като на средностатистически мъж.
В това не виждам нищо лошо. Тва, че аз например никога не бих облякъл розово или пък червен и стеснен панталон си е въпрос на стил. На другите им е позволено, ако се чувстват удобно в дрехите си.Носят се с модни дрешки
Тва винаги съм го смятал за тъпотия. Ако ме кефиха толкова много негърките щях да емигрирам.посещават редовно солариум
Умереното ходене на солариум всъщност, също не ми пречи.
Това го смятам за адски дебилно. Що трябва да ограничаваш себе си по толкова тъп начин? Много по-добре е примерно да се запишеш на спорт, който ТЕ КЕФИ. Хем ще ти носи удоволствие, хем ще си топиш мазнините и без да спазваш диети. Ся ако говорим за ядене, като това на таз тазманинския дявол ше трябва диета, но това е твърде рядко срещана крайност, с която повечето момичета нямат проблем.спазват диета
Момичетата с полички са по-секси от момичетата с дънки пък :Sтова да ходиш полугола в стил поп-фолк певица (без лоши чувства към жанра)