бръм. скоро не ми се беше случвало в този форум да прочета тема, която да ме накара да прочета всеки един коментар в нея. съвсем малко съм разочарована, но това е друг въпрос. иначе, авторе, не съм мъжко, ама бих изразила своята позиция в темата ти. за добро или лошо общо взето съм израстнала сред мъже. наблюдения имам всякакви, включително и към отношенията им към жените. за да бъде една жена такава, каквато ти си я описал си има причини. първата и очеведна е, че ограничеността ѝ идва в повече. а защо е така? защото е видяла, че има и индивити от мъжките, на които това им допада доста => това ще е нейното 'спасение'. 'заразата' се разпространява бързо и хоп стигаме до тук, където жената придобива толкова много етикети и епитети, че в един момент повечето, забравят кои са и за какво се борят. следват различни видове сравнения, разискват се обширни теми за морала, ценностите, а истната е, че всичко е въпрос на интереси. всяко стадо си има мърша- това е. както днес, така и преди. който иска ще подбира, който не иска, ще се задоволява с това, което му предлага 'съвременността'.