- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Нека ти покажа точно какво попита:
Да се върнем на това защо задълбах изобщо в целия психологически егоизъм. Защото се опитвах да подчертая, че това е единствената обща черта, която виждам в една прослойка. Основната ми теза обаче е, че момичетата или както ги нарече ти в първият цитат, който съм пуснал в това мнение, "тамспоменатите", не може да им се коментира цялостната личност, защото те нямат обща такава. Ти твърдиш, че имат и неслучайно те попитах в един момент каква е тя точно и съм готов да поспоря и да дам контрапримери.
И понеже казваш, че не осъждаш, аз ти казах, че твоето осъждане е именно предразсъдъкът, тоест осъждаш определени външни белези, че задължително носят някакъв характер със себе си, който в твоите очи е лош.
И затова бяха обидните думи към теб. Опитах се и аз да те вкарам в стереотип, за да видиш сам, че не може да се разсъждава по такъв начин за характера на човека.
Ако трябва да обобщя, твърдя, че статистиката ти е объркана, тоест, че мацките по солариумите и с провокативните дрехи не споделят еднакви житейски убеждения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.