Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
Това, което исках, е да подпитам дали има и други потребители тук, които също като мен не харесват тамспоменатите хора, дали има други, които се дразнят, притесняват, ядосват или по-просто казано не одобряват
Нека ти покажа точно какво попита:

Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
Сега, преди да бъда
обвинен в най-различни грехове, искам да подчертая, че се интересувам от мнението
ви относно цялостната личност на гореспоменатите девойки, а не само от външността
им, защото едва ли има някой, който би отрекъл тяхната сексуална привлекателност, дори
провокативност, която аз лично намирам дори за леко отблъскваща.

Да се върнем на това защо задълбах изобщо в целия психологически егоизъм. Защото се опитвах да подчертая, че това е единствената обща черта, която виждам в една прослойка. Основната ми теза обаче е, че момичетата или както ги нарече ти в първият цитат, който съм пуснал в това мнение, "тамспоменатите", не може да им се коментира цялостната личност, защото те нямат обща такава. Ти твърдиш, че имат и неслучайно те попитах в един момент каква е тя точно и съм готов да поспоря и да дам контрапримери.

И понеже казваш, че не осъждаш, аз ти казах, че твоето осъждане е именно предразсъдъкът, тоест осъждаш определени външни белези, че задължително носят някакъв характер със себе си, който в твоите очи е лош.

И затова бяха обидните думи към теб. Опитах се и аз да те вкарам в стереотип, за да видиш сам, че не може да се разсъждава по такъв начин за характера на човека.

Ако трябва да обобщя, твърдя, че статистиката ти е объркана, тоест, че мацките по солариумите и с провокативните дрехи не споделят еднакви житейски убеждения.