- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Започваш все повече да ме кефиш.. нищо че не съм на твоето мнение.
Защо ли ? Прочетох всичко.. моето мнение е, че грешиш. Не мисля, че човек може да прецени дадена група (курвите) от хора/жени (хора? жени?) без да е имал и минимален досег с тяхното племе. Казваш, че си чел ? Казваш, че си гледал филми ли, какво ? Досега ти с така любимите ни курви е нищожен, дори смятам, че граничи с нулата, защото не вярвам въпросното момиче.. на което му даваш тази титла.. наистина да е от тази порода жени. Основното, което смятам е че всеки сам решава какво да значи за него тази дума. За теб.. явно леко облечените жени.. фриволното поведение... някоя която те е наранила (тва не беше ли кучка ?).. двата тона грим и изкуствени коси.. Някак си не ти вярвам.. не знам що. Може би, защото аз съм със съвсем различни мисли.. грам не се замислям за такива парцали, които ти описваш, знам, че нито имам приказка с тях, нито искам да ми дишат въздуха, единственото им хубаво качество е че можеш да ги ебаваш (не буквално). Това според мен. Също така изобщо нямам някакви желания към тях, сексуални.. не са ми приятни.. Виж, кифлите, каквото е моето определение за тях, е че... да не задълбавам ся.... Първо кажи дали съм те прочел грешно, щото е много вероятно.