.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    klimatronik, на 26 съм и знам, че има такива момичета, за които говориш. Ходят по дискотеки с приятелки, забавляват се и после си легнат с някой посерич, щото им се "правило секс" и "тоя е много як", а вкъщи горкия им приятел мисли, че всичко е наред и блажено си хърка. Може и на палатка да я заведат... Аз знам за какво говоря.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    klimatronik, на 26 съм и знам, че има такива момичета, за които говориш. Ходят по дискотеки с приятелки, забавляват се и после си легнат с някой посерич, щото им се "правило секс" и "тоя е много як", а вкъщи горкия им приятел мисли, че всичко е наред и блажено си хърка. Може и на палатка да я заведат... Аз знам за какво говоря.
    и мислиш ,че всички са такивА? Тогава защо на повечето от нас родителите ни са заедно от много години?

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и мислиш ,че всички са такивА? Тогава защо на повечето от нас родителите ни са заедно от много години?
    Радвам се, че е така. Но това е друга тема, с други хора, с друго възпитание. И сред тях има помия, де, но далеч не толкова колкото сред днешните подрастващи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Радвам се, че е така. Но това е друга тема, с други хора, с друго възпитание. И сред тях има помия, де, но далеч не толкова колкото сред днешните подрастващи.
    мИслиш че днес не се правят сватби и няма да има вече семейства?

Та на колко години беше пиклата,която ти изневери?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си