Първоначално написано от
PinkPan7her
Ще ти дам ситуация и ще искам отговор:
Момиче отива в различен град/държава за дълъг период от време. Няма си приятел, все още не познава никого, а и не е убедена, че иска сериозна връзка в смисъла на доверяването, отдаването на време, внимание и усилия... Да, ама... започва да й се прави секс.
Първи въпрос: Курва ли е, щом й се прави секс, а няма човек до себе си? Защо? Желанието за секс насочено ли е към конкретен обект или може да бъде възприето буквално като "начесване на крастата", като нужда, равна на необходимостта от храна, защото иначе пречи на съвестното изпълнение на ежедневните задачи.
Започва да се запознава с този-онзи. Събира се компания все на нейна възраст. Готини момчета, слабо познати. Знаят си имената, възрастта, кой какво учи/работи. "Я, този пич е готин", мисли си мадамата и му казва "Наздраве!". Говорят си, общи приказки, нищо кой знае какво... Мадамата решава, че иска да си легне с него с мисълта, че не желае да се обвързва на този етап, съответно отпада нуждата от по-големи подробности като черти на характера. (Освен тази пичът да разкаже на половината свят какво и с коя е правил.) Съобщава ясно и недвусмислено намеренията си да не навлиза в дълбините на сериозна връзка. Пичът е окей. Правят секс. Момичето се кефи на момчето, но естествено... каква привързаност можеш да развиеш от една-две-три срещи?
Втори въпрос: Защо сексът без обвързане е лошо нещо, ако няма излъгани очаквания? И двамата знаят какво се случва и какво да очакват.
Наистина бих се радвала на по-подробни и задълбочени отговори. Ако може, логични. Ако не може, ще разбера, че си въздух под налягане и мнението ти не е обосновано. Нищо не ми пречи да се съглася с теб, ако виждам причинно-следствена връзка.
Отсега да кажа: евтини провокации не минаха пред ЛейдиДи, няма да минат и пред мен. Аз секс съм правила единствено с много повече чувства от някаква си емоция на привързаност.