.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Одрах се..

Одрах се..

Здравейте! Вчера при взимане на душ и намазването със сапун леко се одрах на границата между малките и големите срамни устни..искам да попитам с какво кремче мога да се мажа,понеже днес също усещам болка при допир на бельото с кожата..плюс това малко се притеснявам..Зачервено е,за кръв не мога да кажа,по-скоро кафеникава беше,не червена при избърствен с хавлията и то много много малко и все пак..какъв е шанса да хвана някоя инфекция? Благодаря за отделеното внимание!

Три пъти на ден се миеш със Сейфгард и носиш чисто бельо, евентуално неароматизирана ежедневна превръзка, ако има прекалено много болка.
    Нищо повече - то и без рани е неприятно и нередно да се маже с нещо, което не е по предназначение, пък какво остава със. Най-много да се забави процеса на зарастване. Консултирай се с фармацевт, ако държиш, все пак.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Banned Мега фен
    купуваш си някакво бебешко кремче или отиваш в аптеката и обясняваш и те би трябвало да ти дадат някакъв крем
    сложи си превръзка,която естествено да сменяш често
    и повече от добра лична хигиена в следващите дни

Кремче от сорта на "Здраве" и "Бочко" върши ли работа,че имам под ръка и мога веднага да го използвам. И много ви благодаря!

Banned Мега фен
    бочко са бебешки,можеш

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Какъв е тоя сейфгард за интимна хигиена, ти добре ли си? Ако искаш да си докараш дисбактериоза- давай. Достатъчно е да се мажеш с бочко или здраве, каквото казваш че имаш, а ако е някъде, където се мокри при уринирането ти ще заздравее още по-бързо. И на мен ми се е случвало, не съм мазала с нищо и си е минавало. Споко.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Какъв е тоя сейфгард за интимна хигиена, ти добре ли си? Ако искаш да си докараш дисбактериоза- давай. Достатъчно е да се мажеш с бочко или здраве, каквото казваш че имаш, а ако е някъде, където се мокри при уринирането ти ще заздравее още по-бързо. И на мен ми се е случвало, не съм мазала с нищо и си е минавало. Споко.
    Не говорим за интимна хигиена, а за самата рана. Когато си направиш интимен пиърсинг (и не само) се използва този сапун.
    Бочко и Здраве са ми далеч по-странни - не разбирам как някой би си мазал отворените рани с тях, пък камо ли на срамните устни.
    Ако ви наръгат с нож с Бочко и Здраве ли ще се мажете отново?

И макар, че не съм чувала за случай с дисбактериоза (вътрешните и външните полови органи са различни понятия; и както казах е редовна практика при сходни случаи, без подобни оплаквания) е по-добре от това раната да забере, гнояса, инфектира, келоди и какво ли още не, по-болезнено и неприятно. (На теория, разбира се - не искам да плаша авторката в никакъв случай, но не искам и да се плаши от глупости.)
    Последно редактирано от AngelAntichrist : 07-12-2013 на 16:09
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Banned Мега фен
    ^ абе одраскване и ръгане с нож има огромна разлика..
    и бебетата ги мажат там точно с такива кремове ( за бочко говоря щото в случая той е бебешкия крем)
    няма да и навреди крема,повярвай
    иначе за хигиената,да...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Еми аз съм човек, докарал си дисбактериоза от интимни сапуни, използвани по външните полови органи и докарали дисбактериозата на вътрешните, така че ето-чуваш. В случай не става въпрос за наръгване или огнестрелна рана, нали? За едно одраскване бебешките кремчета против подсичане и раздразнения си вършат супер работа.

До авторката, както ти казах достатъчно е дори само с вода да се миеш, но по-често разбира се(след всяко ходене до тоалетната вместо тоалетна хартия ще е достатъчно, хем няма да се дразниш от допира на хартията), няма да "забере, гнояса, инфектира, келоди и какво ли още не". Мазаното си е опция, ако решиш, че искаш да те успокои.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

То нека има разлика, ама в отношението ви явно няма.

Хората си слагат какви ли не пиърсинги по половите органи и ползват това къде ли не по света, но - ок, вие сте специални, ако не си поддържате гениталиите с крем за подсичане хващате рак на маточната шийка напра'о. Може да патентовате тази практика.

Чешмнята вода е гняс - физ. разтвор или преварена вода.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Много ви благодаря!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Еми аз съм човек, докарал си дисбактериоза от интимни сапуни, използвани по външните полови органи и докарали дисбактериозата на вътрешните, така че ето-чуваш. В случай не става въпрос за наръгване или огнестрелна рана, нали? За едно одраскване бебешките кремчета против подсичане и раздразнения си вършат супер работа.

До авторката, както ти казах достатъчно е дори само с вода да се миеш, но по-често разбира се(след всяко ходене до тоалетната вместо тоалетна хартия ще е достатъчно, хем няма да се дразниш от допира на хартията), няма да "забере, гнояса, инфектира, келоди и какво ли още не". Мазаното си е опция, ако решиш, че искаш да те успокои.
    аз лична хигиена имах предвид душ и да минава с чиста вода по-често,а не интимни сапуни/гелове и т.н. ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си