Ако бях момче идеалът за жена щях да съм си аз Хаха
Първоначално написано от LDR Ако бях момче идеалът за жена щях да съм си аз Хаха С какво си мислиш, че превъзхождаш останалите жени?
n00bs
Първоначално написано от yakuza_ С какво си мислиш, че превъзхождаш останалите жени? Не съм казала, че ги превъзхождам с нещо. Всяка една жена е индивидуално красива и уникална, просто казах, ако бях аз момче какво щях да харесвам.
Първоначално написано от LDR Всяка една жена е индивидуално красива и уникална Глупости. Това са го измислили жените, дето са индивидуално грозни.
Първоначално написано от Баща Ти Глупости. Това са го измислили жените, дето са индивидуално грозни.
Първоначално написано от LDR Не съм казала, че ги превъзхождам с нещо. Всяка една жена е индивидуално красива и уникална, просто казах, ако бях аз момче какво щях да харесвам. Ти ли си на аватара ?
Първоначално написано от LDR Ако бях момче идеалът за жена щях да съм си аз Хаха Те това е. Иначе всеки търси изрезки от списания, ама никой не отговаря на същите критерии.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от LDR Ако бях момче идеалът за жена щях да съм си аз Хаха На аватара май не си ти. Нали?
Първоначално написано от Supermassive____ На аватара май не си ти. Нали? Ами не-баба ти е на аватара. Как не можа да я познаеш?!
Първоначално написано от LDR Ако бях момче идеалът за жена щях да съм си аз Хаха хахахахаха е т'ва е
Правила