- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили?
Представете си следната ситуация:
Имате си гадже,сериозна връзка от повече от 1 година. Изведнъж разбирате, че ще умре от някаква болест(без значение каква) и няма шансове за живот. Този човек заминава на лечение в друга държава (европейска), защото все пак надеждата умира последна. Пълнолетни сте и имате спестявания за лаптоп,ваканция на море и т.н.Бихте ли пожертвали тези спестявания, за да прекарате последните мигове с човека, който обичате? Само да вметна ,че ще сте в непознат град,не се знае къде ще останете и за колко време. Та кое е по-важното за вас ? Не знам дали го обясних както трябва.
Така както го обясни, ми изглежда, че си доста повърхностна ...
И да струва си да си дадеш и последното пени, стига да обичаш истински, няма даже да се допитваш до нек'ви непознати у форум..
Баща ми, май гаджето ще умира, а след него и надеждата.. Поне аз така разбрах..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Проблемът е, че хората го нямат за нищо тоя израз "обичам те". От толкова повтаряне наляво-надясно след едномесечни връзки, вече няма никаква стойност.
1-во това не се отнася за мен ,а и да се отнасяше нямаше и да се колебая какво да направя.
2-ро исках да видя и други мнения ,макар че е очевидно какъв ще е отговорът
апфффффф естествено,че бих зарязала всичко ( недай си боже,нека на никой да не му се случват такива неща)
и бих отишла..
баси тъпата тема
как може да си толкова повърхностна![]()
![]()
![]()
Зависи какъв е лаптопа. I am selling my soul for material wishes, fast cars and bitches.
Всъщност историята е друга и това беше главната част и не е от мое име. Просто не исках да ви занимавам да ми четете историите, а и аз осъзнах вече какво съм направила и че съм била ужасно глупава и наивна да се вържа на всичко това. Ако бях на негово място, нямаше и да се колебая,а и аз дори нямам 18 и спестявания, защото всичко похарчих за автобуси и т.н,но това няма значение. ИСкам да видя още мнения.
Материални неща винаги можеш да си вземеш, отивай при любимия.
Щом съм с това момиче вече над година, значи наистина държа на нея и щом няма шанс за спасение, ще давам мило и драго, да прекарам още малко време с нея (стига тя да иска, защото нали знаеш... някои хора предпочитат да се оттеглят поради най-различни причини и не искат другите да киснат около тях, когато гаснат). След време пак ще събера пари и за лаптоп, и за море, и за това, и за онова, но никога повече няма да бъда с нея... Парите са средство, а не цел![]()
Естествено, че бих отишла, какви са тези въпроси изобщо?
Що за въпрос? Естествено, че бих избрала любимия човек! Щом се питаш, не ми се мисли колко го обичаш...
Бахти излишния въпрос.Разбира се,че бих похарчила и последната си стотинка само и само да съм с него.
Предлагам да отидеш.Представи си най-лошия случай - той да умре...трябва да сте възможно най-близо един до друг.