.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Бихте ли направили такъв подарък?

http://www.unikalni-podaraci.com/pil...oto_heart.html

Значи смятам от едната страна да е с наш колаж от снимки, а от другата страна неговата моя любима снимка и с някакво пожелание за рожден ден..

Та защото не съм много сигурна дали ще му хареса и според вас за рожден ден това става ли .. и тъпо ли е според вас..
    а за момчетата бихте ли се зарадвали на нещо подобно?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не. Досадно е.

Подари часовник или парфюм.

Banned Мега фен
    хубаво е,но не мисля,че за момче е много подходящо.. и все пак ти знаеш на какво би се зарадвал

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Часовник не бих подарила по повод по-горните предложения.

Бих го разпитала тактично какво му е хванало окото в последно време или пък аз сама бих забелязала, ако нещо му хване окото. За такива лични неща не би трябвало да питаш във форум.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъх, не бих. На мен ми е грозно.

Калпазанка ти го каза.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Един анален му подари, хем евтино, хем после няма да те лови запек.
    n00bs

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Не, не става за рожден ден и да, тъпо е.
    На мен ми е грозно, но ако се абстрахирам от това, пак не става, защо да му подаряваш възглавничка във формата на сърце с ВАША снимка за негов личен празник като рождения ден? Той има рожден ден, нямате годишнина или нещо такова.

Трябва да му подариш нещо което той харесва,нещо което ще му напомня на теб, а не нещо което ще го вижда само като си подрежда стаята понеже го е потрупал с мръсни дрехи..Може някаква гривна или тениска която да му хареса.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Минала си възрастта, в която ти е позволена да си глупава. Да беше хубава поне, бахти. На мен няма да ми хареса , но ще оценя жеста. Ти знаеш какво му харесва и какво не, решението е твое. Може преди това да го разпиташ тактично дали си е харесал нещо.

п.с. Най-цененият от мен подарък беше от тогавашната ми приятелка - скъп часовник. Още пазя оцелелите парчета в специална кутия ,рофл

Супер фен Аватара на paradosou
    Не мога да си представя как ще имам връзка с момче, което си пада точно по такъв тип подаръци. Тръпки ме побиват, нека звучи пресилено и крайно неромантично
    Нищо против хората, на които им харесва. Не е за мен обаче. И рожденият ден наистина е личен празник. Странно, че има нужда от отбелязване.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не ми харесва, малко е циганийка :д

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ужасно е.

BornToDieDarling
    Guest
    Аз честно казано .. не бих

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Не, много лигаво и циганско е това .

Ако приятелят ти е 12 годишно девойче от Перник - купувай смело.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

НЕ. Първо, че е грозно и не ме кефи и второ, че нямате годишнина, а той има РД. Купи му нещо, на което ще се изкефи, а не нещо, което му напомня за теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Така е прави сте.. просто ми беше хрумнало като идея и се чудих, но вие определено ме обедихте, че е много глупав подарък..
    Дано да измисля нещо по-хубаво, обаче е страшно трудно да се измисли подарък на момче...

Цитирай Първоначално написано от passion. Виж мнението
    Дано да измисля нещо по-хубаво, обаче е страшно трудно да се измисли подарък на момче...
    Ако си познаваш човека не е трудно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Познавам си го...просто никога не ми е казвал какво иска.. а ако го е казвал е нещо голямо, което нямам как да му го взема..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз предпочитам забавните подаръци. Никога нямам идея какво искам да подаря, но обикалям магазините за сувенири и първото забавно нещо, което ми напомни за човека го взимам. Не бих подарила нещо свързано с "нас" като двойка на личния му празник. Не бих подарила и дреха примерно, или нещо друго битово, защото, ако е нещо, което наистина му трябва - ще си го купи сам. Примерно сега на мен определено ми се искат нови слушалки за телефона, защото моите се скапаха, но ако някой ми подари такива, не бих се зарадвала много.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не бих направила такъв подарък, мисля неща от тоя род за крайно лигави, както и меченце, което държи сърце.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Грозно е, по-добре купи нещо, което знаеш, че ще хареса...
    все пак има рожден ден човека ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си