.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Проблем с настолен компютър!

Здравейте! Днес баща ми пусна компютъра и компютъра започна да трака и спря на едно място, при скрийна, дето са F11, Delete... И не иска да почва. И сега баща ми най - нагло ме обвинява, заради това, че бях си зел клавиатурата и я бях сложил на лаптопа. И нали сутринта слагам клавиатурата, той пуска компютъра и започна.
    Ще Ви помоля да ми помогнете. Благодаря предварително.

ASROCK е дънната платка, на този скрийн застава.

И нали ние нали не разбрах нали със какво да ти помогнем нали? Важното е че компютъра е започнал :d

Мега фен
    ако гаранционният срок на компютъра е изтекъл тогава можеш да отвориш кутията и да провериш откъде точно идва тракането

Зад старт бутона. Не е при вентилатора!

така ли трака?
    И свети/мига ли лампичката отпреде?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от karina_123 Виж мнението
    Зад старт бутона. Не е при вентилатора!
    трябва да се знае точно от кое устройство идва тракането, видеокарта или друго

Супер фен Аватара на JDeel
    Нормално е на стара машина да й изгори нещичко. На мен наскоро ми изгоря едно такова дъно ASROCK - просто така, без предупреждение и от раз
    Но щом замръзва в началото, то би трябвало да си пише какъв е проблема. Ясно е, че не е видеокарта, не е процесор, най-вероятно и паметта и дъното са окей. Насочи се към харда

Незнам. Трябва пак да го отворя. М/у машината е от 7 години XD. Просто ще се хвана на бас с баща ми, че не съм аз виновен с клавиатурата и да се надявам, че ще го отведе на сервиз. Не искам брат ми да играе на моя...

П.П. Май е харда. 85% съм сигурен
    Последно редактирано от karina_123 : 07-13-2013 на 22:22

До spraypaint
    Е, тя си свети нормално.
    Последно редактирано от karina_123 : 07-13-2013 на 22:21

Мега фен
    пусни един hd tune(кликни тук) да видиш какво показва s.m.a.r.t. в меню/таб 'health' и да тестваш за грешки в меню/таб 'error scan', направи и един 'benchmark' от първият таб, и после постни резултатите тук да ги видим
    Последно редактирано от npp : 07-14-2013 на 08:19

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    пусни един hd tune(кликни тук) да видиш какво показва s.m.a.r.t. в меню/таб 'health' и да тестваш за грешки в меню/таб 'error scan', направи и един 'benchmark' от първият таб, и после постни резултатите тук да ги видим
    Цитирай Първоначално написано от karina_123 Виж мнението
    Здравейте! Днес баща ми пусна компютъра и компютъра започна да трака и спря на едно място, при скрийна, дето са F11, Delete... И не иска да почва.
    Как точно ще стане ?

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Не ми се пуска уиндолса.

Мега фен
    да, забравих да спомена че трябва да стане през hiren's boot cd: http://www.kaldata.com/modules.php?m...wnload&id=1175

запиши си един диск с него (а ако нямаш dvd/cd-устройство на flash-ка) и стартирай компютъра от него, след това избери mini windows xp и като зареди потърси hd tune в HBCD menu (черната иконка долу вдясно или на десктопа)

Супер фен Аватара на JDeel
    karina_123, просто снимай екрана и пусни снимката тука

JDeel, На сервиз е. Казаха, че е хард диска , така че позна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си