Не страдам за нея,не ми е разбила сърцето или нещо такова,разделихме се защото и двамата така искахме.Да аз съм виновен защото просто не мога да се обвързвам.За една година с нея връзката ни беше много партита ,различни дискотеки ,хубав секс и много добро приятелство,аз това разбирам от връзка.Проблемите бяха,че не й казвах,че я обичам,мисля че една жена може да се досети ,че я обичам като й правя хубави подаръци,водя я на романтични неща,правя й романтични жестове ,това не е ли достатъчно.Няма да й се моля по никакъв начин .ЕГОТО ПРЕДИ ВСИЧКО !!
А до това за излизането вечер та аз постоянно излизам вечер ,но в момента в който легна на леглото край ,побърквам се ,липсва ми това което имахме може би,не става въпрос за секс ,за мен секса не е нещо важно смисъл важен е защото е нужда ,но не е критерии за любов.Правя достатъчно секс,но никога не оставам за вечерта ,нито позволявам момичетата да остават при мен,за мен много по интимно е да прекарам вечерта с момиче прегърнати и да заспим отколкото просто да се изчукаме.Не знам какво ми става ,имам чувството ,че съм празен ..