Това ясно, обаче проблемът на Алекс (героя ми) е, че все още няма проблем.

Сюжетът е следният:
Ками е момиче, чийто приятел (Алекс) е починал от рак. И точно когато започва да се съвзема от загубата, започват истинските й проблеми. Някак си (все още не сме измислили как) тя е свързана с превръщането на Фенрир в демон и той иска да си отмъсти. През деня я тормози Колин (момчето, което Фенрир е обладал), а през нощта той влиза в сънищата й. Всичко става толкова объркано, че тя не може да прецени кое е сън и кое - реалност.
През това време Алекс (който е дух) се опитва да убеди Фенрир да я остави на мира. Той, като дух, също може да влиза в сънищата на хората, но има една уловка - в сънищата на един човек може да присъства само един дух (или демон) и то по-силният. Фенрир надделява и Алекс започва да вижда нещата през неговите очи, а в главата му се появяват неговите мисли (все едно е заключен в тялото му).
И общо взето това е. Няма да казвам какво става накрая.

В първа глава става авария в асансьора, докато Ками е вътре, тя пострадва много сериозно и изпада в кома за три седмици. Когато се събужда, Алекс е починал.
Аз започнах историята на Алекс от момента, в който умря. И сега, когато вече е дух, не знам какво да правя. Ками все още не се е събудила от комата, но не искам той да е в стаята, когато се случи, и се чудя как да го разкарам от там. Въртят ми се разни работи в главата, но са или прекалено безформени, или прекалено безсмислени, за да направя нещо от тях.