- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм ???
Аз предлагам някой хора да мислят преди да използват "анорекси§ка" за каквото и да било определение, информирайте се малко какво по-то§но е анорексия и тогава коментирайте...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
идеална си аз съм 178 и съм 49 кг и всички ми казват че съм слаба,което ме дразни
Аз съм 176 и съм 64 кг! И на който кажа, че съм толкова никой не ми вярва! :О![]()
Със сигурност не си дебела. Даже по-скоро си по-слаба от необходимото.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
именно
аз съм към 1.65 и съм към 47 кила(най много) някъде и всички ми казват че съм много слаба (на 14 съм)
но както казаха някой килограмите не са най показателните
защото познавам някой които тежат и са високи горе долу колкото мен а изглеждат доста по пълнички от мен
Вси§ки сте слаби прекрасни, доволни? Айде спрете се ве§е...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
За пореден път се обеждавам ,че в сайта има много комплексирани и зависливи хора, хайде спрете се вече, не може всички да приличаме на кюфтета още от сега![]()
А, също и евреи в нацистки концлагер.Дерзай!
Queen of the Damned
иллл мазнина..как ме е яд, че си изхвърлих бележката, на която пише колко мазнини имам ил, ил, ил ;д
не са мазнини
100 про съм сигурна
Е то на 40 кила как да имаш мазнини? Просто качи 5-6 кила, ама мускул и ще ми благодариш.