.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Понякога си е до ген и телосложение. Понякога не е избор колко да тежим. Както някои са по-пълнички, така има и по-слаботелесни.
    Глупости на търкалета. До един момент е така, хормоните ти бушуват яко, движиш се много и т.н. Ама като станеш на 18-20-22 години вече няма проблеми с качването и свалянето.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Е то на 40 кила как да имаш мазнини? Просто качи 5-6 кила, ама мускул и ще ми благодариш.
    е сега съм 45 кила и ти казвам, че не са мазнини и не съм особено благодарна :Х

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    точно!
    аз никога на съм била дебела, а съм правила преди опити и то доста да стана малко 'по-живичка' както казва баба
    маа не стаа
    сега нещо започнах да качвам
    На мен приятеля ми ми казва да внимавам да не остана чертичка. А родителите на приятели питат да не би да съм наркоманка или анорексичка.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    На мен приятеля ми ми казва да внимавам да не остана чертичка. А родителите на приятели питат да не би да съм наркоманка или анорексичка.
    на мен една приятелка онзи ден ми казва, че съм като наркоманка толкова слаба и как се бях унесла в метъл...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Според мен си супер за годините си.

Анорексията е до психична основа . Това , че е слаба не значи , че е анорексик . Аз имам една приятелка която е 1.63 висока и е 37-8 кг и яде супер много , но грам не пълнее и това всичкото си е до ген защото цялото й семейство е такова .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от swagit Виж мнението
    Анорексията е до психична основа . Това , че е слаба не значи , че е анорексик . Аз имам една приятелка която е 1.63 висока и е 37-8 кг и яде супер много , но грам не пълнее и това всичкото си е до ген защото цялото й семейство е такова .
    Просто не яде колкото и каквото трябва . Ако беше 90 -95 кила да речем трудно ще качи,ама тия глисти на 37-38 кг дето може да ги духне вятъра като ги подложа на режим за 1 седмица ще качи сигурно 10 кг.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от swagit Виж мнението
    Да, и аз така мисля. Ужасно се дразня като ми казват: ''Напълней, приличаш на анорексичка.'' Просто шайдфкайфс страшно се изнервям.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами и аз се изнервям като става дума за килограми. Една позната , доста пристрастена към диетите,но и същевременно доста пълна ми направи коментар ,че имам целулит и не трябвало да нося къси панталони. Като информация , тежа 48 кг , 162 см съм и се харесвам напълно. Не нося къси панталони тип ''гащи'' , а обикновени ,нормални къси панталони... Еми не, било грозно, как можело такова нещо .
    Да, има хора с хубави тела, хора , които спортуват и имат време да се поддържат . Аз нямам време да спортувам и даже мога да кажа и че ме мързи. Всеки може да си носи каквото иска и да изглежда както иска, това си е негов избор... но да ми казват какво да нося,колко килограма да качва/свалям - е не , мерси.

Погледнете първо себе си,а после коментирайте!

Голям фен Аватара на .Wonder
    ^THIS!
    Най-важното от всичко е човек да се харесва и да се чувства добре в кожата си, оттам нататък чуждото мнение, освен ако не е градивна критика, е просто прашинка в очите на този, който се приема с всичките си недостатъци и слабости.
    Което е един задоволителен отговор за авторката.
    Ако се чувства добре, нека не се променя, ако се харесва, нека направи нещо. Просто е.

Направо се изнервям като чета някакви такива във форума! Ама извинявай как може да си 1,70, да тежиш по-малко от 50 кила и да кажеш, че се дебел! Знам, че някой от вас ще ме подгоните с критики, че зависело от структура и т.н. обаче погледнато от здравословна гледна точка даже е под нормата! Аз съм 1,70 и съм 57кг.. Да не ми харесва ама съм в пубертета, килограми не мога да сваля и единственото нещо, което правя е елементарни упражнения сутрин. Събуждат тялото и те карат да се чувстваш по-добре. Още не е навлязла в пубертета и вечеее е супер дебелата. Само да ти кажа, че като нищо след година да си качила 10-15 килограма! Но това вече си е индивидуално. Да не се плашиш де като излезеш от пубертета ще ки смъкнеш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Elsawmetoo Виж мнението
    Направо се изнервям като чета някакви такива във форума! Ама извинявай как може да си 1,70, да тежиш по-малко от 50 кила и да кажеш, че се дебел! Знам, че някой от вас ще ме подгоните с критики, че зависело от структура и т.н. обаче погледнато от здравословна гледна точка даже е под нормата! Аз съм 1,70 и съм 57кг.. Да не ми харесва ама съм в пубертета, килограми не мога да сваля и единственото нещо, което правя е елементарни упражнения сутрин. Събуждат тялото и те карат да се чувстваш по-добре. Още не е навлязла в пубертета и вечеее е супер дебелата. Само да ти кажа, че като нищо след година да си качила 10-15 килограма! Но това вече си е индивидуално. Да не се плашиш де като излезеш от пубертета ще ки смъкнеш.
    Да - това е въздух,идва и си отива с времето. Сериозно какви тъпи коментари пишете някой път дори и Вие не може да разберете.

Повече от фен Аватара на ggb
    Мисля,че с напредването на възрастта се качват кила.Ако спортуваме и се храним здравословно,то в бъдеще ще ни е по-добре.
    at least it was before i fucked everything up

Голям фен
    Град
    София
    ^То, хубаво мислиш, ама има ли с какво?
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    С напредването на годините няма причина да качвате кила. Това със забавянето на метаболизма не е точно така - по-скоро се дължи на непрекъснатото тъпчене с нездравословна храна, което го кара да се забави, годините не би трябвало да са фактор, който играе съществена роля.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да - това е въздух,идва и си отива с времето. Сериозно какви тъпи коментари пишете някой път дори и Вие не може да разберете.
    Уууууу, много разбиращия! Все едно нямам примери пред себе си за това как можеш за една година при положение, че тренираш да качиш 20 килограма и как в момента, в който излезеш от пубертета да ги свалиш да видиш истинската си структура! Не е така при всеки човек, но е нещо нормално! Не знам за хормони дали си чувал??

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Elsawmetoo Виж мнението
    Уууууу, много разбиращия! Все едно нямам примери пред себе си за това как можеш за една година при положение, че тренираш да качиш 20 килограма и как в момента, в който излезеш от пубертета да ги свалиш да видиш истинската си структура! Не е така при всеки човек, но е нещо нормално! Не знам за хормони дали си чувал??
    Говорим за клинично здрави хора без хормонални проблеми. Като си на дефицит - губиш,като си в излишък качваш. calories in versus calories out.It's so simple , my skinny girl

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    само да ви питам защо да не си личи ,че съм на 14години ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    само да ви питам защо да не си личи ,че съм на 14години ?
    По начина ти на писане. -.-

Супер фен Аватара на weheartiit
    и мислене

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    и мислене
    Това казах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си