- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм ???
Анорексията е до психична основа . Това , че е слаба не значи , че е анорексик . Аз имам една приятелка която е 1.63 висока и е 37-8 кг и яде супер много , но грам не пълнее и това всичкото си е до ген защото цялото й семейство е такова .
Ами и аз се изнервям като става дума за килограми. Една позната , доста пристрастена към диетите,но и същевременно доста пълна ми направи коментар ,че имам целулит и не трябвало да нося къси панталони. Като информация , тежа 48 кг , 162 см съм и се харесвам напълно. Не нося къси панталони тип ''гащи'' , а обикновени ,нормални къси панталони... Еми не, било грозно, как можело такова нещо .
Да, има хора с хубави тела, хора , които спортуват и имат време да се поддържат . Аз нямам време да спортувам и даже мога да кажа и че ме мързи. Всеки може да си носи каквото иска и да изглежда както иска, това си е негов избор... но да ми казват какво да нося,колко килограма да качва/свалям - е не , мерси.
Погледнете първо себе си,а после коментирайте!
^THIS!
Най-важното от всичко е човек да се харесва и да се чувства добре в кожата си, оттам нататък чуждото мнение, освен ако не е градивна критика, е просто прашинка в очите на този, който се приема с всичките си недостатъци и слабости.
Което е един задоволителен отговор за авторката.
Ако се чувства добре, нека не се променя, ако се харесва, нека направи нещо. Просто е.
Направо се изнервям като чета някакви такива във форума! Ама извинявай как може да си 1,70, да тежиш по-малко от 50 кила и да кажеш, че се дебел! Знам, че някой от вас ще ме подгоните с критики, че зависело от структура и т.н. обаче погледнато от здравословна гледна точка даже е под нормата! Аз съм 1,70 и съм 57кг.. Да не ми харесва ама съм в пубертета, килограми не мога да сваля и единственото нещо, което правя е елементарни упражнения сутрин. Събуждат тялото и те карат да се чувстваш по-добре. Още не е навлязла в пубертета и вечеее е супер дебелата. Само да ти кажа, че като нищо след година да си качила 10-15 килограма! Но това вече си е индивидуално. Да не се плашиш де като излезеш от пубертета ще ки смъкнеш.![]()
Мисля,че с напредването на възрастта се качват кила.Ако спортуваме и се храним здравословно,то в бъдеще ще ни е по-добре.
at least it was before i fucked everything up
^То, хубаво мислиш, ама има ли с какво?
Queen of the Damned
С напредването на годините няма причина да качвате кила. Това със забавянето на метаболизма не е точно така - по-скоро се дължи на непрекъснатото тъпчене с нездравословна храна, което го кара да се забави, годините не би трябвало да са фактор, който играе съществена роля.![]()
Уууууу, много разбиращия! Все едно нямам примери пред себе си за това как можеш за една година при положение, че тренираш да качиш 20 килограма и как в момента, в който излезеш от пубертета да ги свалиш да видиш истинската си структура! Не е така при всеки човек, но е нещо нормално! Не знам за хормони дали си чувал??
само да ви питам защо да не си личи ,че съм на 14години ?