.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    anonymous895156
    Guest

Помощ! Как да защитя личните си данни?!

Здравейте, оказа се, че гейчето на класа е имало достъп до моя профил във фейсбук (педала сам се издаде)
    Смених си паролата на фб, както и на мейла
    10 минути по-късно получавам в Gmail request за забравена парола във фб.. ситуацията е ясна
    освен, че ще му избия зъбите, се притеснявам за личните си данни. Хомото следва да е знаело и паролата ми за мейла, тоест и за всички места, в които имам регистрация. Смених паролата навсякъде, но не знам - има ли начин да научи новата? (някакви врътки с др имейли и т.н.)

Можеш да си включиш опцията "Потвърждаване в две стъпки" в настройките на профила ти в Google.
    След като се логваш ще получаваш SMS с код за потвърждение, който трябва да въведеш на PC-то.
    Така гейчето няма да може да ти влезе в Gmail-a без да има достъп до телефона ти, дори и да знае паролата ти

https://security.google.com/settings/security

Голям фен
    Мило детенце, виждам, че страдаш от шизофрения, комплекси за малоценност и не са ти обръщали достатъчно внимание в детството. Също така забелязвам нужда от себедоказване и това да бъдеш забелязан. Знаем, че имаш различна сексуална ориентация (хомосексуална) и се обличаш като жена (травестит) , но моля те, не ни го показвай във форума. Грозно, жалко,тъпо и изтъркано. Никой няма да тръгне да ти влиза във фейсбук профила с 20 приятеля, повечето твои фейк профили.Предлагам да посетиш психиатър.

Лек ден, мило дете, и се лекувай.

anonymous895156
    Guest
    ^ нужно ли е и сам да се издаваш

SprayPaint - благодаря за съвета, пробвах го

Голям фен
    Горкичкия, избърши сълзите си, намести мозъка и челюстта си и право напред към клиниката в Раднево!

anonymous895156
    Guest
    Евтимов, можеше да се скриеш в миша дупка при семейството си, но прекали. Не ти стига това, че ми беше влязъл в мейла... е, не знам кога и как ще го отнесеш, но ще ти бъде тъпкано.
    Дами и господа, профилът в tumblr на евтимов! http://cats-michaela-wild-passion.tumblr.com/
    Гейско изглежда, нали? Освен снимките на полуголи мъже, там ще намерите и

това. Можете сами да си направите сметката за колко женствен индивид иде реч
    Сега, тъй като не ми се занимава (както и на класа ни) с теб, ти препоръчвам да пиеш една студена вода и да НЕ КОНТАКТУВАШ повече с мен. Тъкмо сме и в различни класове, там може някой да ти върже

Голям фен Аватара на SWT
    ама вие сериозно ли?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Евтимов, можеше да се скриеш в миша дупка при семейството си, но прекали. Не ти стига това, че ми беше влязъл в мейла... е, не знам кога и как ще го отнесеш, но ще ти бъде тъпкано.
    Дами и господа, профилът в tumblr на евтимов! http://cats-michaela-wild-passion.tumblr.com/
    Гейско изглежда, нали? Освен снимките на полуголи мъже, там ще намерите и

това. Можете сами да си направите сметката за колко женствен индивид иде реч
    Сега, тъй като не ми се занимава (както и на класа ни) с теб, ти препоръчвам да пиеш една студена вода и да НЕ КОНТАКТУВАШ повече с мен. Тъкмо сме и в различни класове, там може някой да ти върже
    Виж сега, недоебано животно такова. Първо, не съм ти влизал в мейла, избърши сълзите си, сложи си превръзката на путката и беж в махалата с три евтини презерватива, мърсол такъв.

2-ро същия този клас тебе те е разревавал сигурно 20 пъти, подиграват ти се, че си гей, дърво, тухла, зубър, животно, че имаш мръсна коса, че са те ебали, че си тъп.

3-то: тъмблр профилът ми НЯМА полуголи мъже, така, че това което търсиш (полуголи ебящи се мъже и черни пишки) не можеш да ги намериш в блога ми. Аз си го харесвам и си е мой.Също така и огромния брой последователи го харесват.

4-то: Гноен, насран, тъпанар моето семейство е много повече от твоето, така че, нямаш абсолютно никакво право да ги коментираш.

5-то: Като си толкова ербап, кажи ми го на живо бе, педерастка мишко.Днес, в съвета, нищо не ми каза.

6-то: Повярвай ми, и аз не искам да контактувам с теб.

7-мо: Това, че си ми говорил зад гърба с почти всички зад гърба и после те ми казват, само доказва какъв грозен, дебел, мазен, долен, гноен калъф си.

8-мо: Сега си завърти наебания задник и не пиши повече в тази тема, че ставаш жалък.

9-то: Не знам кой на кого ще избие зъбите, но определено няма да са моите.

10-то: Гейчето на класа си ти, нали знаеш?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Виж сега, недоебано животно такова. Първо, не съм ти влизал в мейла, избърши сълзите си, сложи си превръзката на путката и беж в махалата с три евтини презерватива, мърсол такъв.
    ----
    влизал си ми във фейсбука, това не го отричаш, имам достатъчно доказателства, сред които е и IP адресът ти, който фигурира сред сесиите, наред с мястото, от което влизаш в интернет, след него
    ----

2-ро същия този клас тебе те е разревавал сигурно 20 пъти, подиграват ти се, че си гей, дърво, тухла, зубър, животно, че имаш мръсна коса, че са те ебали, че си тъп.
    ----
    като си измисляш, гледай да е по-реално
    ----
    3-то: тъмблр профилът ми НЯМА полуголи мъже, така, че това което търсиш (полуголи ебящи се мъже и черни пишки) не можеш да ги намериш в блога ми. Аз си го харесвам и си е мой.Също така и огромния брой последователи го харесват.
    ----
    аз вече питах към пет-шест човека от нашия клас и всички потвърждават за картинките, за които ти казвам
    ----
    4-то: Гноен, насран, тъпанар моето семейство е много повече от твоето, така че, нямаш абсолютно никакво право да ги коментираш.
    ----

5-то: Като си толкова ербап, кажи ми го на живо бе, педерастка мишко.Днес, в съвета, нищо не ми каза.
    ----
    На теб не искам да казвам нищо, най-малкото, защото е все едно да говориш с печка от шейсета година
    ----
    6-то: Повярвай ми, и аз не искам да контактувам с теб.
    ----
    Тогава не го прави
    ----

7-мо: Това, че си ми говорил зад гърба с почти всички зад гърба и после те ми казват, само доказва какъв грозен, дебел, мазен, долен, гноен калъф си.
    ----
    Вижда се колко много си разтревожен, че чак се повтаряш на всяка дума. Плс, кажи поне един реален аргумент, който да не е измислен от нищото :/
    8-мо: Сега си завърти наебания задник и не пиши повече в тази тема, че ставаш жалък.
    ----
    Да, няма да пиша в собствената си тема

9-то: Не знам кой на кого ще избие зъбите, но определено няма да са моите.
    ----
    О, въобще не претендирам да правя такова нещо, с това държание вероятно до няколко години ще ти стане ежедневие да ти се случва.
    ----
    10-то: Гейчето на класа си ти, нали знаеш?
    ----
    миии ок, вече питах 6 човека от класа какво мислят за блога и за няколко "пикантни" твои чатове с хора от нашия клас, които ми пратиха, ще питам и още 18 щом искаш
    Получаваш това, което си направил, обратно - Закона за причината и следствието
    Само знай, че това, което направи, е толкова долно, толкова гнусно и измекярско, че никога не бих могъл да го забравя. Можеш да избягаш от всичко и всички, но не и от себе си и съвестта си (ако имаш такава, разбира се)
    --> шегувам се, няма да продължавам да пращам, истината сама ще се разпространи сред хората, подобно на клюка. Моя е била грешката, че съм ти имал най-малко доверие и не съм се поколебал да оставя лаптопа си две минути без надзор.
    Последно редактирано от dimitar., : 07-10-2013 на 19:31

anonymous895156
    Guest
    опа, това не било чат ;д

Голям фен
    Само знай, че това, което направи, е толкова долно, толкова гнусно и измекярско, че никога не бих могъл да го забравя. Можеш да избягаш от всичко и всички, но не и от себе си и съвестта си (ако имаш такава, разбира се)
    --> шегувам се, няма да продължавам да пращам, истината сама ще се разпространи сред хората, подобно на клюка. Моя е била грешката, че съм ти имал най-малко доверие и не съм се поколебал да оставя лаптопа си две минути без надзор.
    Леле, да си немам работа, то заплахи, то чудо. Не отричаш, че са ти казвали всички тези неща, нали? Гадното и жалкото е, че питаш точно тези хора, който преди седмици ми казваше, че били "маллоумни, тъпи, незначещи нищо за теб" . Не си толкова специален, че да ти влизам в профила. Не ми се вярва да си питал някой въобще, защото днес си чатих с някой хора и ги питах някой неща и ще се изненадаш. Ох, жал ми е за теб чак.

Голям фен
    Димитре, сега се насери и се отправи към асоциалната си дупка, откъдето излезе.

anonymous895156
    Guest
    Леле, да си немам работа, то заплахи, то чудо. Не отричаш, че са ти казвали всички тези неща, нали? Гадното и жалкото е, че питаш точно тези хора, който преди седмици ми казваше, че били "маллоумни, тъпи, незначещи нищо за теб" . Не си толкова специален, че да ти влизам в профила. Не ми се вярва да си питал някой въобще, защото днес си чатих с някой хора и ги питах някой неща и ще се изненадаш. Ох, жал ми е за теб чак.
    дам, сигурен съм, че е така.
    Пробвай да пишеш научна фантастика, съвсем сериозно, можеш да напишеш туй-онуй за антигравитацията, защото така или иначе не се осланяш на нищо реално съществуващо
    Чудно ми е обаче, как не те хвана срам, когато стана ясно, че знам, а започна да обиждаш на поразия и да си фантазираш?
    Чао и си пожелавам до края на живота си да не те видя въпреки че като ходя в сливен и мина покрай женския затвор... може и да те мерна зад решетките

Голям фен
    дам, сигурен съм, че е така.
    Пробвай да пишеш научна фантастика, съвсем сериозно, можеш да напишеш туй-онуй за антигравитацията, защото така или иначе не се осланяш на нищо реално съществуващо
    Чудно ми е обаче, как не те хвана срам, когато стана ясно, че знам, а започна да обиждаш на поразия и да си фантазираш?
    Чао и си пожелавам до края на живота си да не те видя въпреки че като ходя в сливен и мина покрай женския затвор... може и да те мерна зад решетките
    Ама ти си и вярваш. о.о

Димитре, за твое съжаление, аз процъфтявам все повече и повече, а ти за съжаление - потъваш. Не мисля, че някога аз ще се озова в затвор, но ти в психиатрична клиника - не се съмнявам, че ще гледаш с огромни жълти очи зад малкото прозорче. Тъжното при теб е, че навсякъде те правят на нищо, и после имаш самочувствие да кажеш "Аз съм велик" . Най-добрата ти перспектива в бъдеще е чистач в ПМГ "Иван Вазов" в град Димитровград. Завалийката иска внимание, и го получава за съжаление. Определено имам талант да пиша, но определено социални романи, а не научна фантастика.Тук, мисля, че ти си безсрамецът, защото след като всички разбраха, че си гей - пак парадираш с това. Колко тъжно.

anonymous895156
    Guest
    Ама ти си и вярваш. о.о

Димитре, за твое съжаление, аз процъфтявам все повече и повече, а ти за съжаление - потъваш. Не мисля, че някога аз ще се озова в затвор, но ти в психиатрична клиника - не се съмнявам, че ще гледаш с огромни жълти очи зад малкото прозорче. Тъжното при теб е, че навсякъде те правят на нищо, и после имаш самочувствие да кажеш "Аз съм велик" . Най-добрата ти перспектива в бъдеще е чистач в ПМГ "Иван Вазов" в град Димитровград. Завалийката иска внимание, и го получава за съжаление. Определено имам талант да пиша, но определено социални романи, а не научна фантастика.Тук, мисля, че ти си безсрамецът, защото след като всички разбраха, че си гей - пак парадираш с това. Колко тъжно.
    Колко, колко, колко си тъп - не е истина, Боже мой, толкова измислици на едно място.

anonymous895156
    Guest
    Ясно е едно - целта е с измислиците си да провокираш. Е, тук обърка - няма да ти се вържа.

Голям фен
    Колко, колко, колко си тъп - не е истина, Боже мой, толкова измислици на едно място.
    Не се ли усещаш, че вече се усеща, че не си вярваш. Приеми го, нещо повече от теб съм и толкова.Има още много хляб да изядеш, докато стигнеш моето ниво.Димитре, ти никога не си хранил, обличал, играел, грижейки се да бъде в безопастност, чистейки къща, миейки чинии, грижейки се за куче+гълъби и да се подготвиш за олимпиадата по история, и да спечелиш 2-ро място. Това, посмъртно не можеш да направиш, ясно ли ти е? Ти никога не си имал ангажимент и не си поемал отговорност за някого.Сега ще кажеш: "Еми ти преписа от еди-кой си или еди-какво си" .

Просто съм нещо повече от теб.

Сега си свободен да излееш всички свои комплекси.

Голям фен
    Ясно е едно - целта е с измислиците си да провокираш. Е, тук обърка - няма да ти се вържа.
    Ох, горкия.. И си вярва.. Живееш в собствена вселена - това е сигурно. Психично болен - това е сигурно.

anonymous895156
    Guest
    Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже Един ден ще четеш това, което си написал, и ще се смееш
    Оставям те да живееш в измисления си свят, подплатен с нереални истории и случки
    Не ми се занимава с това, да ти обяснявам, че не си повече от мен, а е точно обратното
    Хора като теб не заслужават моето внимание.
    Довиждане
    // едит - "довиждане" значи, че очаквам следващо виждане, в такъв случай
    Сбогом

Голям фен
    Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже Един ден ще четеш това, което си написал, и ще се смееш
    Оставям те да живееш в измисления си свят, подплатен с нереални истории и случки
    Не ми се занимава с това, да ти обяснявам, че не си повече от мен, а е точно обратното
    Хора като теб не заслужават моето внимание.
    Довиждане
    о.о

Не можеш да повярваш колко добре потвърждаваш думите ми.

Сега се чувствам толкова добре, че и ти си съгласен с мен, че съм нещо повече от теб.

Сега се запъти към магистралата със здраве!

anonymous895156
    Guest
    Пак ли имаш проблеми с разбирането на текст
    Няма значение, вече казах Сбогом

Голям фен
    А защо, отговаряш, бе, малоумник?!

Сега, аз ти казвам сбогом, а ти запътваш към магистралата.

anonymous895156
    Guest
    Нямаше да отговарям, ако не се правеше на остроумен с обидите си на ниво втори клас

искаш ли да ти го продам, имаш нужда

Голям фен
    Нямаше да отговарям, ако не се правеше на остроумен с обидите си на ниво втори клас

искаш ли да ти го продам, имаш нужда
    Покъртително зле си.

Нямам нужда, изкарах 5,75 на матурата. :3

Сега закъсняваш за магистралата. Ако се забавиш още 3-4 минутки, пак ще има бой под водата от сводника ти, нали се сещаш?

anonymous895156
    Guest
    Покъртително зле си.

Нямам нужда, изкарах 5,75 на матурата. :3

Сега закъсняваш за магистралата. Ако се забавиш още 3-4 минутки, пак ще има бой под водата от сводника ти, нали се сещаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си