.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Докажи.
    нямам намерение

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Изложи са, браат.
    o.O
    защо мА сестраа?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    o.O
    защо мА сестраа?
    Май си хомофоб ?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ясно

Май си хомофоб ?
    because...?

Мега фен Аватара на 102
    Какво ви е мнението за хомофобите ? - те са слаби и недостатъчно интелигентни хора
    БикоуЗззЗз..... не знам.

аз ли съм тъпа, че все още не разбирам?

Мега фен Аватара на 102
    Окей.. кво е хомофоб ?

не са ли хора, които изпитват голяма омраза и нетърпимост към хомосексуалистите?

Мега фен Аватара на 102
    И това ги прави слаби и недостатъчно интелигентни хора ?

ъф корс, защо да не са?
    а и съм попадала на доста статии, в които пише, че именно те са прикрити гейове

Мега фен Аватара на 102
    По тази логика.... и гейовете са слаби и недостатъчно интелигентни хора ?

ъф корс, защо да не са?
    а и съм попадала на доста статии, в които пише, че именно те са прикрити гейове
    Според мен пък гейовете са прикрити хетерофоби.

Одобрявате ли гей браковете? - Не, не одобрявам каквито и да било бракове.

Имате ли приятели или познати, които са с различни сексуални наклонности? - Да. Един приятел, който много ценя е гей (щом трябва да се сложи този етикет

Как приемате това? - Не смятам, че секса е на първо място в отношенията с хората.

Какво ви е мнението за хомофобите? - Нямат си работа...

Как бихте реагирали ако един ден вашето дете ви сподели че изпитва влечение към същия пол? - Никак. Самата аз по често съм изпитвала привличане от моя пол. Има много интелигентни жени, който ме побъркват.

Според мен пък гейовете са прикрити хетерофоби.
    пхахахха

По тази логика.... и гейовете са слаби и недостатъчно интелигентни хора ?
    логиката ти куца

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Не ги одобрявам, не одобрявам и културата им. Вместо да им позволява да сключват брак, трябва да се търси начин да бъдат излекувани.
    Извинявай , но не мисля че имам нужда от лечение

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Гей семействата няма как да имат деца, така че не виждам смисъл от гей-браковете.
    По тази логика не одобряваш и хетеро бракове, в които един (или и двамата) не могат да имат деца по здравословни причини?
    +
    Осиновяването винаги е вариант за гей двойките.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    По тази логика не одобряваш и хетеро бракове, в които един (или и двамата) не могат да имат деца по здравословни причини?
    +
    Осиновяването винаги е вариант за гей двойките.
    Не, защото какъв пример получава детето от гей-двойка? Виж при хетеро двойка, при осиновяване, детето ще си расте в нормална среда.

Град
    BG
    Получава любящи родители. Независимо от какъв пол са те е много по-добре да бъде осиновено, отколкото детето да израсне по мизерните домове.

Любящи родители педерасти, които му дават пример, че е нормално да си педераст.

Град
    BG
    Не съм съгласна.
    Първо-да, нормално е. Както казах по-горе, хомосексуалността е вродена в повечето случаи, тоест за тях това е нещо напълно естествено и нормално.

Второ, никой не е казал, че щом са гейове, значи постоянно ще чупят китки и джуки и ще се държат "педалски". Има много мъже, които с нищо не показват, че са хомо, напротив даже, изглеждат по-мъжествени от голяма част от хетеро-мъжете.

Трето, при положение, че знаят отношението на хората към тях и са го изпитали на свой гръб, едва ли ще искат и детето им да минава през това, че нарочно да го "вербуват" да стане гей.

Мога и да продължавам с причините, но мисля, че тези са достатъчни.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Има разлика между гей и гей...не ги поставяй под общ знаменател,че всички носят роклички,чупят китки и джуки...Има много който не можеш да разбереш,че са гейове по нищо.Пример ще ти дам който много хора знаят. Актьорът Нийл Патрик Харис е гей,има си партньор от 7 години и имат близнаци от 3 години.Ако се интересуваш малко ще разбереш,че има деца който могат само да мечтаят за такива родители,който да дават всичко за тях и да ги обичат адски много.Абсолютно не твърдя,че те са с нещо повече като цяло,но не са по лоши родители,те просто трябва да бъдат приемани като нормални семейства,няма нещо което да не могат да дадат на децата си от едно нормално семейство,никой не иска да убеди никой че са нещо повече,а че не са нищо по-малко
    >>DjBelev<<

Според мен гей браковете трябва да се легализират във всяка държава, както и осиновяването на деца от гей двойки. Безумно е да има толкова деца по домовете, които обаче да не могат да бъдат осиновени от хора, имащи такова желание, само защото имат различна сексуална ориентация.
    Имам приятели и познати с различна сексуална ориентация - те са като всички останали и не могат да се слагат под общ знаменател - едни са свестни, други - не. Ако детето ми е с различна сексуална ориентация, няма да имам нищо против и ще се надявам да се сблъска с по-малко хомофоби - хора, които изобщо не разбирам.
    И не смятам, че хомосексуалността е болест, която трябва да бъде излекувана. Човек се ражда със сексуалната си ориентация и с кой спи, си е само и единствено негова работа, обществото изобщо няма думата в това отношение.
    А сентенции от рода на "По-добре дъщеря ми да е курва, отколкото синът ми педерас" са повече от нелепи.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Одобрявате ли гей браковете? -Да.
    Имате ли приятели или познати които са с различни сексуални наклонности ? -Да, имам.
    Как приемате това ? - Какво има да се приема? Хора като хора! Сексуалната ориентация няма общо с това какъв човек си.
    Какво ви е мнението за хомофобите ?- Не смятам, че са прави, но в края на краищата имат право на мнение. Голяма вина според има религията, която се възползва от вярата на хората, използвайки подход от типа на: "Ако си гей, отиваш в ада! ; Презервативите са убийство (заради тази реплика на папата хиляди африканци умират от СПИН) " и други подобни.
    Как бихте реагирали ако един ден вашето дете ви сподели че изпитва влечение към същия пол ?- Предполагам, че ще съм леко стъписан в началото, но ми е дете, независимо от сексуалната си ориентация и бих го приел.

Някой се изказа против осиновяването от гей-семейства. Смятате ли, че е по-добре едно дете да израсне в мизерен дом за сираци без да има каквато и да е добра перспектива за бъдещето му, или да бъде отгледано в любящо семейство, което ще се грижи добре за него (независимо дали то се състои от мама-татко или от татко-татко; мама-мама)

Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    "По-добре дъщеря ми да е курва, отколкото синът ми педерас"
    Това за първи път го чувам. Представете си само колко ограничен трябва да е човек, че да го каже, главата ми не го побира...

Одобрявате ли гей браковете?ДА.
    Имате ли приятели или познати които са с различни сексуални наклонности ? Да имам приятели.
    Как приемате това ? нормално те са хора не са по различни от нас.
    Какво ви е мнението за хомофобите ? Според мен няма нищо странно от това някой хора да не приемат гейовете.Но не одобрявам това че го показват по доста аругантен начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си