- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос (основно) към момчета
Разбира се, бих се радвала да чуя мненията и на двата пола. Имам си приятел от 9 месеца почти,aвгуст месец има рожден ден и ми е казвал колко много му харесват тези сребърните плочки като на военните гравирани естествено. Моята идея е да му купя такава плочка и за текста мисля да напиша:
Name: (неговото име)
Sex: Male
Girlfriend: (моето име)
И от другата страна да пише примерно : P.S. : I love you
Въпросът ми е дали няма да е прекалено сладникаво, тъй като все пак искам да му хареса, а и неговите приятели да не му се смеят какви лигавщини си носи на врата ? А другият ми въпрос е г/д колко ще ми струва, ако някой си има на идея ?
Лигаво е, да. Най-вече защото е прекалено показно, а взаимоотношенията ви не е препоръчително да са такива.
Това е негов празник, подари му нещо плочка, на която ще пише нещо, което ще е лично към него. Примерно "чест", а от другата страна изписано същото с японски йероглифи, стига да се кефи. Ако не - може чисто, от едната страна. Чест, справедливост, воля, надежда, сила, постоянство, харесай си някое качество, което му е присъщо или към което се стреми.
Съветвам те да е на български, отколкото на английски.
Иначе зависи къде ще си го направиш за цената, мен ме офертираха за около 10-на лева да си направя медальон заедно с гравирането.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лигаво е за момчетата,а ние момичетата го намираме за много сладко,но все пак не е подарък за нас.Ако напишеш тези неща най-много да не иска да го носи навън,а само вкъщи за да не те обиди.Напиши нещо мило,но не лигаво и прекалено романтично,просто според вкуса му,ако го познаваш добре,ще се сетиш какво да е.![]()
Махни си името. Гравирай името му и примерно датата на този рожден ден. Отзад може да оставиш P.S. I love you
Така той си знае от кого е, без да изглежда все едно си му сложила нашийник "Собственост на...".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last