- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хетеро - хомо - би .. :))
Смяташ хомосексуалните бракове за някакъв вид демонстрация, а хетеросексуалните - не, или?
Одобрявате ли гей браковете? - Мнението ми за гей браковете е същото като това за хетеросексуалните бракове - не бих го направила, но другите като искат - тяхна си работа.
Имате ли приятели или познати които са с различни сексуални наклонности? - Може да се каже, че имам такива познати.
Как приемате това? - По същия начин, по който бих приела една покупка на нови обувки (примерно).
Какво ви е мнението за хомофобите? - Не смятам, че е един човек се изчерпва с мнението си по един или друг въпрос, затова не бих могла да дам точен отговор, но специално по тази тема определено не съм съгласна с тях.
Как бихте реагирали, ако един ден вашето дете ви сподели, че изпитва влечение към същия пол? - Ще го подкрепя с каквото мога, за да бъде щастливо.
--
Ражда ли се човек със своята сексуалност?
До голяма степен да, но не напълно. Има и други фактори, но все още не е установено с точност какви са те и доколко точно оказват влияние.
Болест ли е хомосексуализмът?
Доста мнения съм чела по въпроса от най-различни хора и накрая останах с убеждението, че и това не се знае със сигурност.
Последно редактирано от BloodyDreamer : 07-14-2013 на 23:53