- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо много мъже казват, че жените са курви
за мен тя си е много хубаво място, но за по-добрите хора тя е кошмар. Те просто не могат да виреят в тая "мръсна почва". Следователно се стига до 3 пътеки: тази водеща към смъртта; тази която ще те направи с добродетели на наемник и пътеката водеща към терминал 1 и 2.
Всички обичаме курвите. Те просто оцеляват и предлагат задоволяване на животинския инстинкт.
WE ARE NOT ANGELS!
Курва си е 100%, ама и твоето поведение не е по-добро. Изобщо липсва ви всякакъв сексуален морал - как може да мислите по този егоистичен начин, не знам, жална ни майка българска. А тук, някой каза да не слагаме жените под общ знаменател. Аз ще кажа, че 95% от момичетата и момчетата, които познавам биха и най-вероятно практикуват същите неща, които казва авторът. Дано има и такива, каквито казвате, че съм се отчаял вече - една да намеря - взимам я . Всички сме станали курви малко или много, не ценим секса по достойнство, приема се просто като един начин да постигнеш оргазъм и да си повдигнеш самочувствието. A да оправадаш изневяра с това, че нещо не ти е достигало е като да оправдаваш кражба с това, че нямаш достатъчно пари. Както във втория случай бих посъветвал да си намери друга работа (или изобщо каквато и да е), така в първия - да си намери друг приятел. Но да лъжеш и да се възлолзваш - курва! А някой ми говореше за еволюция, че морала бил отживелица. Значи колкото повече еволюираме, толкова повече се връщаме към маймуните. Започнали сме да мислим като животни. И това ми било прогрес... Да се праскаш под път и над път, защото "си взимаш каквото искаш от живота"... егати живота!
П.П. Извинявам се, че съм толкова нахъсан, ама точно и аз до скоро от една курва си патих, ще прощавате. Дано наистина има останали свестни хора. Амин!
Последно редактирано от procter : 07-13-2013 на 07:06
Много ми е интересно как ги слагате и изчислявате тия проценти,ама айде. Личи ти ,че си афектиран..
maDamn
granger, не е толкова сложно. Примерно познаваш 10 момичета (познаваш го достатъчно добре, за да ти споделят подобни подробности от личния си живот), всяка от които познава още 10. Oт твоите 10 момичета 9 го правят и споделят, че 9 от техните 10 също го правят (естествено трябва да се предвиди и че много хора говорят само празни приказки). От тук насетне е проста аритметика. Такива неща слушам и виждам напоследък, че ако имам жена сигурно няма да я пускам да излиза от вкъщи, нещо ужасно е ... На 26 години съм, видял съм разни неща през това време. А ти на какво мнение си? Разкажи ни за момчетата и момичетата, които ти познаваш.
granger, няма логика в изказването ти. Като се запознавам с момиче, трябва всяка да я питам "А ти случайно имаш ли си гадже?". А ако ме излъже, пак ли аз съм виновен, че съм им се "мешал" във връзката?
В крайна сметка не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава.
Татко, аз лично смятам, че така е редно. По ми е интересно обаче не е ли очевидно и за теб това, че така трябва. Извинявай, че отговарям, без да ме питаш.![]()
Не мога да ти разкажа за момчетата и момичетата ,които познавам,защото са прекалено различни. Не можеш със абсолютна сигурност да знаеш какво ще направят в една ситуация,поради простия факт,че те може и да си говорят много, но да не правят нищо. Защото и такива познавам. Тип " големия ебач" , пък не му стиска и номера да и поиска. Както и да е. Мисълта ми е ,че няма как да знаеш, дали днешното поколение млади девойки са или ще се превърнат в курви. Пък и добре знаем , че определението курва не е много подходящо в случая. Леки, лесни,който, както ще да ги нарича.
maDamn
Баща ми , есте ,че трябва да я попиташ. Оттам нататък тя кво ще ти каже , дали да,дали не, ти пак можеш да процедираш по един и същи начин. Ако те излъже си е нейн проблем. Не те съдя нито теб , нито нея. Като те е излъгала, направили сте си густото и дотам. Ти няма кво да се косиш в такава ситуация.
maDamn
по тая логика, за к'во да пита, може да изчака просто тя да му сподели дали си има някой- както е редно. аз лично така правя. дразни ме, че отново почнахте да дрънкате за морал и ценности... 'ми да ви кажа, аз съм бъкана и от двете, но все още не съм открила, представител на мъжкия пол, който също да ги има и да заслужава да бъде с мен. и понеже съм наивна, както много съфорумници твърдят, съм сигурна, че не съм аз единствента жена в това положение.
Ох, не знам. Дано да си права. Аз вече за главата съм се хванал. Ако поне ти не си такава, значи вече знам за едно момиче.![]()
Жалко, че не виждаш, какво е неморалното да чукаш чуждо гадже, ама може и да разбереш.
Погледнато от т.нар морална гледна точка е смотано да изчукаш някоя,ако си наясно с факта,че тя си има гадже.Въпреки,че щом си търси, може да не си ти ,ама ще е някой друг. И все пак...ако ти е толкова,че да чукаш тва, дето друг не успява да задоволи, а тя пак да се натиска на него...от моя гледна точка е тъпо. Но тва си е мое мнение и не те ангажирам с него.
maDamn
Е обясни ми, за да видя. Но използвайки логически връзки, а не понятия, които всеки пречупва през собствената си призма на вижданията за нещата.
Не, аз говоря за конкретния случай. По принцип няма как да се говори, защото де факто няма "принцип". Всяка ситуация си е различна ... деам. Караш ме да мисля,човече,ще ме заболи главата![]()
maDamn
Точно заради това не ни искат , защото моралистите бягат оттук и остава само помията и ни слагат под общ знаменател всички , дори и моралистите , които не могат да се махнат , поради липса на средства.
bulartis
дай му малко внимание де
WE ARE NOT ANGELS!
Защо ли така казват много мъже? Може би щото жените са си курви, то им е в кръвта да са курви. Не останаха свестни момичета еййй.