- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те"
естествено,че мога да кажа,че е НОРМАЛНО,защото всеки си има чувства и его ... казах ти кога няма да е нормално така че не виждам пак ли трябва да ти го напиша,за да кажеш,че съм права ?
това за момичетата с комплекси е относително ... а и не винаги не чак толкова хубаво момиче на външен вид НЕ може да си хване друг... има толкова приятни и забавни момичета,че може би дори хората около тях не забелязват,че имат недостатъци малко повече от другите,което наистина няма никакво значение
така че за това е супер относително естествено и до това колко са умни де.. щото ако и липсва самочувствие да зареже някой и въпреки това осъзнава,че той я прави на нищо и само я използва и не и е хубаво е достатъчно умна да го осъзнае и предостатъчно глупава нищо да не направи по въпроса
БУБУЛЕЧКАААААААА
Твое е само това, което си изял и изпил!
Леле мале...
Ама като не искате не казвайте двете "тъпи думи",все пак те не са за всички хора...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Чакай,чакай. Ти си във връзка с друго човешко същество, без значение, дали се имаш за алфа мъжки,който е непоклатим и не казва никога "обичам те",трябва да разбереш едно. Щом си във връзка,която не е просто секс, имаш намерение да си с този човек още X време, поне можеш да му показваш ,че ти пука за него.
Ще дойде може би един момент, в който ще усетиш,че този човек ти изпълва деня с хубави емоции,че амо мисълта за него те кара да се чувстваш една идея по-добре.
Да ,едното "обичам те" нищо няма да промени в теб, но поне и покажи,че не си някой мухльо.
И ако си мислиш,че ще има някоя,която да е с теб,без да и доказваш ,че я обичаш по къвто и да е било начин...залъгваш се.
maDamn
само че за жените това е ВАЖНО и както тя ти каза,ако не го казваш никоя няма да те търпи.. това да го кажеш я подсигурява,че наистина е така и се чувства специална,защото го казваш само на нея
имам един въпрос,следната ситуация : с някой си от година,правите хубав секс,тя ти показва,че е хубав,но никога до сега не ти е го е казвала право в очите,не ти е отправяла комплимент свързан със секса и т.н.
е,няма ли да искаш поне малко да ти казва неща свързани с това ? или това,че и е хубаво ще ти е достатъчно ?
Ааа.. да ми казва ,че пениса ми е хубав това ли имаш в предвид ?
"Обичам те" не е въпрос, че да търси отговор. Предният ми приятел ми каза, че ме обича и аз не му отвърнах, защото не го обичах и не исках да го лъжа. От тогава всичко тръгна надолу и си промени поведението.
Сегашният ми приятел ми каза, че ме обича и аз пак не отговорих. Той не искаше отговор, защото не ме притискаше. Когато аз го почувствах му го казах. И толкова.
В живота не е като по филмите някой да ти каже "обичам те" и веднага и другия да отговори. По-добре да не казваш нищо, отколкото да излъжеш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бахти дърваря, тя му казал, че го обича, а той- айде че ше изпуснем филма![]()
Ох,да сега прочетох малко разсеян бях ,ами ако спи с мен ,докарвам я до оргазъм защо трябва да казва,че секса е хубав? Аз го виждам ,че й е хубаво![]()
*Защото не го чувстваме (все още)
*Защото се страхуваме от това дали ще ни отвърнат със същото. (За това и твоята приятелка се държи странно. Неотговарянето на чувството с чувство, е нещо смазващо.)
*Защото сме резервирани (от предишни връзки/хора/етц)
А понякога имаш толкова огромна нужда да го кажеш, но просто все нещо те дърпа и отказва..
4XCOKИ
ест че предпочитаме, но обичаме и да го чуваме. Мило е. Думите също са сила.
4XCOKИ
Не се напрягай толкова, доказваш или не, цупи ти се, щото не си отвърнал, когато е искала.
Човек виж колко са гадни жените ,цупи ти се че не си й казал "Обичам те " ,обаче ако ти й се нацупиш ,че я боли глава и не иска да правите секс ,ти си гадняр защото й се сърдиш ,за уж глупости ;xЖените са кучки човек ,остави я щом те обича няма да ти се сърди за 2 не казани думи !
Изпитвам ги тези чувства към нея супер ми е да съм с нея,важна е за мен ,но просто съм на мнение ,че трябва да има компромиси аз не искам да казвам тези думи ,защото не вярвам в значението им ,казал съм й го тя каза окей ,но сега се цупи и е по резервирана.
Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.
Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновенТова е личен избор !
ахаха за такова нещо и ''оо супер,няма проблем'' да чуеш от жена -НЕ ВЯРВАЙ !![]()
и няма какво да ти обяснявам повече,ти си кон с капаци и не искаш да чуеш какво ти казваме женската част от форума
Естествено ,мъжете сме МЪЖЕ можем да си позволяваме много повече волности от една жена или поне можехме ,гадното е че светът доста се промени ,последните години и по точно разбиранията на жените и започнаха да бъдат доста самостоятелни и независими ! Ами е има различни може би не съм срещнал лично аз винаги постъпват по един и същ начин !
Явно не познаваш много жени, за да си на това мнение.![]()