- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана....
Здравейте пише ви едно 16 годишно момиче.Много харесвам едно момче от класа си.Отначало не се харесвахме един друг.Нещата после се промениха и започнахме да си говорим.Не винаги сме били добре доста пъти сме спорили по различни теми защото не сме на едно мнение и така никой не отстъпва.На другия ден все едно нищо не е станало.Поразпитахме приятели дали в момента си има гадже все пак е лято.И се оказа ,че не което ме зарадва ,но се оказа ,че много харесвал даже бил влюбен в едно момиче. Ето какво разбрах с помоща на приятелки и общи приятели:
*Отначало не я е харесвал - както и мен
* Говорили са си на саме с "нея" - както и ние
* Знае какво харесва - говори ли сме за това и знам какво харесва той както и какво харесвам аз-тоест хобита
* Нямали общи хобита - наистина на мен ми харесва едно на него друго - той чете и се учи докато аз не съм толкова добра ученичка.
* Вижда ли са се на разходка и тя го гледала както и той нея - Доста често го виждам от един град сме ,и приятелките ми твърдят ,че ме гледа по няколко пъти ,старая се да се обличам добре.
* Още не и е признал ,нито е сигурен дали и тя чуства същотото - не ми е казвал за това , и не показвам толкова ясно чуствата си
Правил крачките лека полека за да не обърка нещо - онзи ден ме поздрави като се видяхме и аз разбира се отвърнах.Истината е че не знам какво да си мисля и да направя защото много го харесвам и не искам да си хване друга или да се окаже ,че харесва друга...
Може да използваш един трик, който почти винаги работи. Нарича се вербална комуникация.
хах, велики коментари са ти дали..
Иначе, щом имаш съмнения, вероятно си ти.. никой от форума не знае по-добре от теб.. скоро ще станеш сигурна
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Какви приятели се водите, след като не се виждате или говорите и ти се налага да разпитваш общи познати за това как е?
Иначе нищо не ти пречи да му се обадиш и да го попиташ дали иска да се видите, покажи му, че се интересуваш от него и ако наистина си ти момичето, може би ще се престраши и ще ти каже.