- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя
Аз съм момче на 16 . Име едно момиче ( също на 16 , което харесвам от известно време ) мисля че и тя ме харесва но не съм много сигурен . мен ме е доста срам попринцип и изпитвам някакъв срам да и пиша :X .Излизаме често в обща компания . Аз наистина много харесвам това момиче и искам да сме нещо повече от приятели , обаче не знам как да постъпя . От нейни приятели съм чувал че тя е на мнение че момчето трябва да направи първата стъпка . Обаче проблема е че не знам какво точно трябва да направя как да се държа . колко внимание да и обръщам и тн . Затова моля ви дайте ми някакъв съвет .
Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
Звънни ѝ и я покани да излезете. И не заеквай.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Извади си го пред нея, тя сама ще се сети какво да прави.
Ами, просто се стегни, на 16 си все пак. Отиваш при нея, така и така, харесвам те, изпитвам големи симпатии, искаш ли да излезем на кино или нещо от тоя сорт.![]()
Не си задавай въпроса как да се държиш, защото най-голямата ти грешка би била да се напъваш да се държиш по някакъв определен начин.
Дръж се както си се държиш по принцип. Ако не ѝ хареса и се дърпа, това е също и в твой интерес, защото явно не е за теб. Пред гаджето си трябва да можеш да бъдеш себе си, времето, което ще прекарвате заедно, е прекалено много, за да играеш роля през цялото време.