.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    когато обичаш някого просто знаеш че е така,няма ''мое и твое разбиране''
    да ги кажеш тия думи не значи ''лигави работи''
    абе то след време и децата ти могат да те напуснат.. не говори такива неща,а си стои на задника и гледай да си обясниш на гаджето от до щото няма де остави намира
    не ми ги обяснявай на мен,а на нея
    и имам чувството,че за тебе жените са ей така.. какво значи на жена не бих го казала ? значи след време майката на децата ти няма за теб да значи нищо ? твоята майка и тя ли е просто жена ?
    еййй ама някой път хич не мислите какво говорите
    Не съм убеден в това което казваш ! И ти не си убедена е какво разбираш ти под "обичам те" ?
    АА значи жената която ще роди децата ми примерно ,ще е някое като това момиче ,което харесвам много ,с което си прекарвам страхотно ,с което имам бъдеще! А майка ми ,не я познавам така че

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    Не съм убеден в това което казваш ! И ти не си убедена е какво разбираш ти под "обичам те" ?
    АА значи жената която ще роди децата ми примерно ,ще е някое като това момиче ,което харесвам много ,с което си прекарвам страхотно ,с което имам бъдеще! А майка ми ,не я познавам така че
    друго имах предвид... какво разбирам само аз си знам и не мога да ти го напиша... просто го чувствам и толкова
    а това за жената - каза,че на децата си би казал такова нещо,но не и на жена.. а тия деца от въздуха ли ще ти паднат ? нали ще трябва да имаш жена,която да ти ги роди ? нея няма ли да обичаш ? как ще имаш жена,която да ги роди след като мислиш че не можеш да обичаш жена ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    друго имах предвид... какво разбирам само аз си знам и не мога да ти го напиша... просто го чувствам и толкова
    а това за жената - каза,че на децата си би казал такова нещо,но не и на жена.. а тия деца от въздуха ли ще ти паднат ? нали ще трябва да имаш жена,която да ти ги роди ? нея няма ли да обичаш ? как ще имаш жена,която да ги роди след като мислиш че не можеш да обичаш жена ?
    Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .
    проблема ти е,че след като знаеш,че жените искат много ти все пак казваш ''това и това е достатъчно''
    остави жената до теб да прецени кое е достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си