.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на TrollFaace
    Откажете се да спорите с нея и да греши няма да си признае .
    Не оставайте с впечатлението че заемам страна хич не съм ви чел глупостите
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Откажете се да спорите с нея и да греши няма да си признае .
    Не оставайте с впечатлението че заемам страна хич не съм ви чел глупостите
    спри да ми правиш такава реклама във форума,вече никой не иска да спори с мене

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а мерси за комплимента
    Жените са гадни няма спор опитват се да ни вкарат в някаква тяхна си игра или техен си филм и да ни задържат и задушат ,а ние им се връзваме защото искаме секс,обожавам жените пошегувах се ,те са прекрасни във всяко едно отношение ,най-вече когато се усмихват,когато се радват,че си направил нещо хубаво за тях и скачат от радост и се смеят хлапашки ... Естествено,че с една жена трябва да се държиш уникално ,защото те го заслужават !

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    друго имах предвид... какво разбирам само аз си знам и не мога да ти го напиша... просто го чувствам и толкова
    а това за жената - каза,че на децата си би казал такова нещо,но не и на жена.. а тия деца от въздуха ли ще ти паднат ? нали ще трябва да имаш жена,която да ти ги роди ? нея няма ли да обичаш ? как ще имаш жена,която да ги роди след като мислиш че не можеш да обичаш жена ?
    Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .

Banned Мега фен
    казах ти че не го.. ако го чувстваше нямаше да я има тая несигурност и незнание дали е това

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .
    проблема ти е,че след като знаеш,че жените искат много ти все пак казваш ''това и това е достатъчно''
    остави жената до теб да прецени кое е достатъчно

За жалост тези хора не ми вярват

Banned Мега фен
    За жалост тези хора не ми вярват

добре,сериозно,искаш да ми кажеш,че в случая не съм права?

Май не си прочела че написах че не съм чел абсолютно нищо
    Ама не с тебе съм съгласен не ми се спори

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от 3auko bauko Виж мнението
    хахаха жените са кучки защо трябва всичко да се разваля не може ли просто да си прекарваш добре с някого без излишни драми ;x
    Не слагай жените под общ знаменател. Не всички сме гадни и кръвожадни и отмъстителни.

Banned Мега фен
    Май не си прочела че написах че не съм чел абсолютно нищо
    Ама не с тебе съм съгласен не ми се спори
    щото не можеш с мен да спориш :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Не слагай жените под общ знаменател. Не всички сме гадни и кръвожадни и отмъстителни.
    а да бе,давай им още прилагателни и ти

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Така ли, окей значи няма да отмъстиш на момче,което те сваля забърква ти главата заедно сте 4 месеца,накрая се разделяте ,тогава най-добрия му приятел ти обръща внимание ,защото той знае как стоят нещата между вас,изслушва те и постепенно ти започваш да излизаш с него,влюбваш се в него минават още 2-3 месеца заедно си с това момче,после в картинката се връща и първото момче ,което ти казва,че му липсваш и че още те обича и ти си между двама приятели ,ии те ти предлагат да опитате 3та и накрая се оказва,че всичко е било лъжа и те са си играли и ти не си първата на която го причиняват,тоест ти няма да си им ядосана ,гадна ,кръвожадна и отмъстителна ?

Брат тва беше най-тъпия пример честно

Banned Мега фен
    Така ли, окей значи няма да отмъстиш на момче,което те сваля забърква ти главата заедно сте 4 месеца,накрая се разделяте ,тогава най-добрия му приятел ти обръща внимание ,защото той знае как стоят нещата между вас,изслушва те и постепенно ти започваш да излизаш с него,влюбваш се в него минават още 2-3 месеца заедно си с това момче,после в картинката се връща и първото момче ,което ти казва,че му липсваш и че още те обича и ти си между двама приятели ,ии те ти предлагат да опитате 3та и накрая се оказва,че всичко е било лъжа и те са си играли и ти не си първата на която го причиняват,тоест ти няма да си им ядосана ,гадна ,кръвожадна и отмъстителна ?
    ъм що трябва да си от женски пол,че да трябва да ти стане гадно ?
    а замислял ли си се,че има хора,които просто биха ги зарязали и се насочили към 3ти човек ?

Еми не е момичето каза,че не е отмъстително не казвам ,че само на жените би им станало тъпо ама при такава ситуация би се опитала да им го върне нали и да е гадна ,например ако разбере ,че едно от тези 2 момчета всъщност има чувства към нея и тя го залъгва и му разбива сърцето и БУМ от 3ма двама са наранени ! Ами тоест към 4ти човек ,ами не и това дето ви разказах е реално и момичето наистина отмъсти !

Banned Мега фен
    абе ако придаваш някакво качество на даден човек би трябвало това качество да присъства в характера му повече от обикновено.. а тая ситуация би накарала всеки да се ядоса ---> не показва,че участникът в ситуацията е отмъстителен,а че просто е НОРМАЛЕН човек с чувства

Хм дееба наистина не се спори с теб ;xx :@

Banned Мега фен
    Хм дееба наистина не се спори с теб ;xx :@

Или по точно не ми се занимава да споря Ама няма да е лошо де ,не възнамерявам да спя скоро ... Та жените са прекрасни да ама момичетата които не са чак толкова хубави външно и имат доста комплекси ,няма да отмъстят !

Banned Мега фен
    как пък го измисли това ? точно момичета,които имат някакви комплекси ще са най-много наранени от ситуацията и може би най много ще искат на тоя отсреща да му е гадно
    тук вече говорим за психологическа нагласа и няма как да сложиш всички под общ знаменател или да разделиш жените на групи просто защото тия групи ще са ужасно много

същото се отнася и за теб не можеш да кажеш ,че реакцията на всички ще бъде еднаква ! И че е НОРМАЛНО ! :P оо напротив момичетата с комплекси са много много по разбрани ,защото си мислят,че не могат да си хванат друг и мъжете се възползват !

БУБУЛЕЧКАААААААА

Banned Мега фен
    същото се отнася и за теб не можеш да кажеш ,че реакцията на всички ще бъде еднаква ! И че е НОРМАЛНО ! :P оо напротив момичетата с комплекси са много много по разбрани ,защото си мислят,че не могат да си хванат друг и мъжете се възползват !
    естествено,че мога да кажа,че е НОРМАЛНО,защото всеки си има чувства и его ... казах ти кога няма да е нормално така че не виждам пак ли трябва да ти го напиша,за да кажеш,че съм права ?
    това за момичетата с комплекси е относително ... а и не винаги не чак толкова хубаво момиче на външен вид НЕ може да си хване друг... има толкова приятни и забавни момичета,че може би дори хората около тях не забелязват,че имат недостатъци малко повече от другите,което наистина няма никакво значение
    така че за това е супер относително естествено и до това колко са умни де.. щото ако и липсва самочувствие да зареже някой и въпреки това осъзнава,че той я прави на нищо и само я използва и не и е хубаво е достатъчно умна да го осъзнае и предостатъчно глупава нищо да не направи по въпроса

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Леле мале...
    Ама като не искате не казвайте двете "тъпи думи",все пак те не са за всички хора...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си