- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те"
Откажете се да спорите с нея и да греши няма да си признае .
Не оставайте с впечатлението че заемам страна хич не съм ви чел глупостите
Твое е само това, което си изял и изпил!
Жените са гадни няма спор опитват се да ни вкарат в някаква тяхна си игра или техен си филм и да ни задържат и задушат ,а ние им се връзваме защото искаме секс,обожавам жените пошегувах се ,те са прекрасни във всяко едно отношение ,най-вече когато се усмихват,когато се радват,че си направил нещо хубаво за тях и скачат от радост и се смеят хлапашки ... Естествено,че с една жена трябва да се държиш уникално ,защото те го заслужават !![]()
Ами окей аз или не го чувствам или ако го чувствам не знам ,че е това.Не мисля,че просто е от значение да го кажа,но явно щом е толкова важно за жените ,да сигурно бих го казал ,за да я направя щастлива.Значи ,а за децата и жената която ще ги роди ,мисля че ще е достатъчно доказателство ,че съм избрал да й предложа брак или да живея с нея за чувствата и отговорността която поемам .
казах ти че не го.. ако го чувстваше нямаше да я има тая несигурност и незнание дали е това
За жалост тези хора не ми вярват
Май не си прочела че написах че не съм чел абсолютно нищо
Ама не с тебе съм съгласен не ми се спори![]()
Така ли, окей значи няма да отмъстиш на момче,което те сваля забърква ти главата заедно сте 4 месеца,накрая се разделяте ,тогава най-добрия му приятел ти обръща внимание ,защото той знае как стоят нещата между вас,изслушва те и постепенно ти започваш да излизаш с него,влюбваш се в него минават още 2-3 месеца заедно си с това момче,после в картинката се връща и първото момче ,което ти казва,че му липсваш и че още те обича и ти си между двама приятели ,ии те ти предлагат да опитате 3та и накрая се оказва,че всичко е било лъжа и те са си играли и ти не си първата на която го причиняват,тоест ти няма да си им ядосана ,гадна ,кръвожадна и отмъстителна ?![]()
Брат тва беше най-тъпия пример честно![]()
Еми не е момичето каза,че не е отмъстително не казвам ,че само на жените би им станало тъпо ама при такава ситуация би се опитала да им го върне нали и да е гадна ,например ако разбере ,че едно от тези 2 момчета всъщност има чувства към нея и тя го залъгва и му разбива сърцето и БУМ от 3ма двама са наранени ! Ами тоест към 4ти човек ,ами неи това дето ви разказах е реално и момичето наистина отмъсти !
![]()
абе ако придаваш някакво качество на даден човек би трябвало това качество да присъства в характера му повече от обикновено.. а тая ситуация би накарала всеки да се ядоса ---> не показва,че участникът в ситуацията е отмъстителен,а че просто е НОРМАЛЕН човек с чувства
Или по точно не ми се занимава да споряАма няма да е лошо де ,не възнамерявам да спя скоро ... Та жените са прекрасни да ама момичетата които не са чак толкова хубави външно и имат доста комплекси ,няма да отмъстят !
![]()
как пък го измисли това ? точно момичета,които имат някакви комплекси ще са най-много наранени от ситуацията и може би най много ще искат на тоя отсреща да му е гадно
тук вече говорим за психологическа нагласа и няма как да сложиш всички под общ знаменател или да разделиш жените на групи просто защото тия групи ще са ужасно много
същото се отнася и за теб не можеш да кажеш ,че реакцията на всички ще бъде еднаква ! И че е НОРМАЛНО ! :P оо напротив момичетата с комплекси са много много по разбрани ,защото си мислят,че не могат да си хванат други мъжете се възползват !
БУБУЛЕЧКАААААААА
естествено,че мога да кажа,че е НОРМАЛНО,защото всеки си има чувства и его ... казах ти кога няма да е нормално така че не виждам пак ли трябва да ти го напиша,за да кажеш,че съм права ?
това за момичетата с комплекси е относително ... а и не винаги не чак толкова хубаво момиче на външен вид НЕ може да си хване друг... има толкова приятни и забавни момичета,че може би дори хората около тях не забелязват,че имат недостатъци малко повече от другите,което наистина няма никакво значение
така че за това е супер относително естествено и до това колко са умни де.. щото ако и липсва самочувствие да зареже някой и въпреки това осъзнава,че той я прави на нищо и само я използва и не и е хубаво е достатъчно умна да го осъзнае и предостатъчно глупава нищо да не направи по въпроса
Леле мале...
Ама като не искате не казвайте двете "тъпи думи",все пак те не са за всички хора...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!