.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Изпитвам ги тези чувства към нея супер ми е да съм с нея,важна е за мен ,но просто съм на мнение ,че трябва да има компромиси аз не искам да казвам тези думи ,защото не вярвам в значението им ,казал съм й го тя каза окей ,но сега се цупи и е по резервирана.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Човек виж колко са гадни жените ,цупи ти се че не си й казал "Обичам те " ,обаче ако ти й се нацупиш ,че я боли глава и не иска да правите секс ,ти си гадняр защото й се сърдиш ,за уж глупости ;x Жените са кучки човек ,остави я щом те обича няма да ти се сърди за 2 не казани думи !
    Не слагай всички жени под общ знаменател.
    Нормално е в една стабилна, дълга и сериозна връзка да си с очакването, че партнььора ти те обича, и да си разочарован/а, ако това не е така.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не слагай всички жени под общ знаменател.
    Нормално е в една стабилна, дълга и сериозна връзка да си с очакването, че партнььора ти те обича, и да си разочарован/а, ако това не е така.
    Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.

Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновен Това е личен избор !

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами ,че са кучки жените така е гадни сте няма спор.Еми разочарована е окей ,това не й дава право да му се сърди и цупи ,че не й го е казал ,щом й го доказва.

Нормално жените се подкрепяте и си мислите,че всичко трябва да получавате и щом е казала "обичам те" и той трябва да го направи и едва ли не той е виновен Това е личен избор !
    Че е личен избор, личен е. И все пак вие продължавате да обвинявате жените, че са гадни и вече какви ли не прилагателни използвате. Понякога и мъжете са начумерени, държат се грубо и т.н., използват жените като кукли, стига сте ни слагали под общ знаменател, хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си