Цитирай Първоначално написано от disfu Виж мнението
Пич точно днес почуствах това което си почуствал ти, същата история като твоята, тя ме обичаше повече от мене аз дори не бях сигорен дали я обичам, постояно се страхуваше да не я зарежа и т.н. , мислил съм много пъти че не е за мене, но не я зарязах, можеби защото щеше да ми е гадно а и когато я видех малко или много имах чуства и си променях мнението, но когато се прибирах в нас пак почвах да мисля че не е за мене, че се лигави много и т.н... Винаги когато се скарахме тя ме гонише, плачише за мене, вика че не можела без мене, но уви явно вече може защото ме заряза неска по тела, каза ми че неможела повече да се виждаме толкова рядко 1 път 2 пъти в седмицата, защото аз съм от друг град... обичала ме но не издържала, аз това го разбирам, но после усетих че не ме обича, а тя продалжаваше да твърди че ме обича, и в същото време не искаше да се саберем, аз и казах че няма да е така, но тя така и така не се съгласи да се саберем, а преди бях на неиното място, и не съм я зарязвал, а сега тя ме заряза като чувал, не подозирах нищооо, стана от ряз.. неможах да я позная, как може да се гушкаме така да усещам че ме обича а след 2 дена да скъса с мене.. и ми е много гадно, а мислих че не я обичам истиснки, и сега го мисля, но ми липсва много гадно ми е искам да съм с нея но..

ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ГРЕШКИТЕ просто не се чуствам добре, не съм спал, не съм ял изобщо като зомби съм, и съм ацки объркан..

Наистина много подобно. И аз в началото не бях сигурен дали я обичам наистина. Тя беше сигурна и всичко останало е като в твоята история, дори това, че сме от различни градове. Само дето аз я познавам от много отдавна и не е лигла. Нямаше кусури в моите очи. Може би това, че беше малко несериозна или по-скоро мислеше като дете, а аз малко съм пораснал и ме изнервяше това в началото. Аз знаех, че ще я искам обратно, но не очаквах да я загубя така изведнъж. И аз оценявам нещата като ги загубя. Welcome to the club.