Ами аз не продължих всъщност той ме заряза ?! .. Ясно е ,че сама си ги избирам,но не мога да разбера защо ,мисля си коя от грешките ме е довела до това мазохистко състояние.Дали това,че започнах да правя от твърде малка секс,че пробвах доста неща правех доста грешки ,но кой не е като е бил на 15-16-17-18 ,аз бях и пробвах хиляди неща и сега искам нещо нормално ,но не го получавам.Виждам красиво умно момче ,с добро държание ,хубава работа и стабилен ,излизаме и той иска да се запознае с приятелките ми ,ами как да стане и аз го запознавам с познати приятелки така да го кажа от университета например.Но той иска да се запознае с най-близките ми,ами имам 2-3 приятелки от дете ,виждаме се по 2-3 пъти в седмицата ,но просто ми е неудобно от тях,аз не споделям с тях ,като цяло и момичетата са просто непредставителни или не знам как да го кажа,едната е с дете на година ,а е на 23 живее с бащата на детето си ,а мисли за други,няма дори средно,другата има средно ,ходи с пълния селяк 4 години никаква реализация нямат,едната е сервитьорка ,другата работи в производството и просто ми е неудобно от момчетата да ги запознавам с тях,не знам дали по някакъв начин това не ми пречи не знам ..