.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Пот!

Hybrid View

Хей, спокойно и аз си имам проблеми с потенето и ми трябва помощ. Та на 14 съм, но когато съм на тренировки се потя обилно. няма и един час и съм вирвода, все едно съм се изкъпала. Косата ми става цялата мокра, мишниците и те, челото. Има ли някак да се предотврати.
    П.С.: Солената вода трябва да помогне, защото задържа водата в организма. Но не съм много сигурна.

Цитирай Първоначално написано от LonnieMo Виж мнението
    Хей, спокойно и аз си имам проблеми с потенето и ми трябва помощ. Та на 14 съм, но когато съм на тренировки се потя обилно. няма и един час и съм вирвода, все едно съм се изкъпала. Косата ми става цялата мокра, мишниците и те, челото. Има ли някак да се предотврати.
    П.С.: Солената вода трябва да помогне, защото задържа водата в организма. Но не съм много сигурна.
    1. В пубертет си, нормално е да се потиш повече.
    2. Колкото повече се натоварваш физически, толкова повече ще се изпотяваш.

Попринцип няма как да спрете потенето, просто трябва да излезете от тази възраст. Имаше един спрей, от който бях чела, че има много доволни, но не се сещам в момента кой беше. Използвайте и някакъв стик/спрей против неприятната миризма. Като цяло за това лек няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си