- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще го преживея ли скоро ;(
Здравейте , имах връзка 2години и 3-4 месеца . Скъсахме преди 3 месеца . Още ми е супер гадно , почти всяка нощ плача , да не кажа всяка .. сещам се за хубавите ни моменти , гледам снимките ни , чета смс-и и просто не мога да спра да мисля за него , а се опитвам , но ми е главата постоянно ... супер гадно ми е вече 3ти месец не мога да го преживея .. Не мога да си представя да съм без него и само при мисълта ,че може да е с друга просто не мога да ви опиша чувството ... Някой който е имал дълга връзка , как е успял да се отърси след това ?![]()
![]()
;(
Ще го преживееш , но трябва да се почувстваш готова да продължиш напред и да имаш желание да го направиш . С гледане на снимки и четене на смс-и нищо няма да постигнеш. Приеми раздялата или направи опит да се съберете .
или направи опит да се съберете .[/QUOTE]
изобщо да не става въпрос за събиране ! Аз исках да ме остави , защото се държеше много гадно с мен , затварях си очите хиляди пъти , но този път си държа на думата . Аз исках да се разделим , а сега ми е супер трудно ,но предпочитам така ,защото както споменах не е от нормалните момчета ....
В подобно положение съм..
Вместо да се сещаш само хубавите, се сещай и за лошите, но не го мрази.. Забавлявай се! Излизай с приятелки и се забивай с други.. Мисли за него като за хубаво минало, но без да съжаляваш!
Сама каза, че ти си го искала! Дивей! (не го разбирай като - прави секс с всеки срещат).. просто се разсейвай с други без нищо сериозно
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
точно това и щях да правя , ако ми беше останала някоя приятелка ! Заради него пренебрегвах всички . Сега като им пиша те ми казват ,че ги търся само като нямам какво да правя и са си с пълното право да се сърдят ... Извиних им се , но не мисля ,че ще спрат да се сърдят ... Останаха ми само 2 , едната работи от сутрин до вечер , с нея няма как да се виждам ... другата пък сега е същата като мен , хвана си гадже и си излиза само с него ... Нямам си никой и седя по цял ден в нас.... Но аз сама съм си го направила да е така , вината си е моя ....
Ти направо си обсебена от него и от връзката ви. Изтрий снимките или поне ги сложи на диск или флашка, че да не ги гледаш постоянно, оттърви се от СМС-ите, които ти напомнят за хубавите ви моменти. Опитай се да се срещаш с хора, за да не мислиш толкова много за него и с времето, малко по малко, ще спре да ти е толкова тежко.
Захвани се да правиш нещо, което ти харесва, което е било хоби или винаги си искала да опиташ. Запиши се на танци, например. Хем ще завържеш нови контакти. Без приятели трудно успяваш да се изправиш. Но пък не е нещо непростимо и ако те наистина са ти били приятелки, ще намерите път обратно.
[QUOTE=takecare;10768805]Запиши се на танци, например. QUOTE]
идеално! За приятелките - значи не са ти били истински приятелки! От мен го знай и аз както казах съм така, затова сега имам само една, ама поне е истинска и ме разбра.. съвсем нормално е като имаш връзка да ги пренебрегваш..
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Раздялата след дългогодишна връзка събаря и хората с най-здравите психики. Няма как да ти се размине някакъв период в който да си тежко депресирана. Така че квото се случва дотук е нормално.
Въпросът сега е да излезеш от това състояние. Разглеждай раздялата като ново начало, начало на нова ера за теб. Ще можеш да се захванеш с нови неща, да срещнеш нови хора. Намери си нещо, което да те разсейва, учи за някой изпит, запиши се на някой курс, работи, спортувай, квото и да е. Единственият начин да излезеш (бавно и постепенно) от депресията е да си напълниш ежедневието с неща, които ти носят удовлетворение.
Отебала си старите си приятели, вероятно няма да си ги върнеш, твоя грешка, но ще можеш да си потърсиш други.
Всичко се преживяваНамери си занимание,престани да ровиш в спомените,там няма да намериш нищо което да ти помогне да продължиш напред
Намери си занимание,каквото и да еда ти запълва времето и да мислиш за това,излизай с приятелки,ходи на плаж,огледай се за момчета ако трябва
Ама не да скачаш от легло на легло нали..Така се преживява нещо,като продължиш напред,а не като гледаш назад.
![]()
>>DjBelev<<
Ще го преживееш, но трудно, бая време сте ходили, аз миналата година бях така, заради 3 годишна връзка, но ми мина доста бързо де..Спокойно, излизай и си създай нови контакти..
Всичко ще се оправи..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Няма по-кухо и нелогично племе от жените. Той се държи гадно, тя не може да го прежали. Няма как да ти мине, докато си четеш старите смс-и и цивриш. Не си трий смс-ите, не се мъчи да забравяш, а си живей въпреки това. Никога не съм изпадала в чак такива депресии, защото приемам нещата като опит, а той е безценен. Ти сама си обясняваш, че не искаш да се събирате, и той се държи кофти. Тогава какво ревеш 3 месеца? Имаш толкова неща пред теб, необвързана си, то не е нещо лошо. Аз ли съм луда, или ти, не знам, но аз на твоето място щях да си прекарвам добре, а не да се сдухвам.![]()