.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Диета

Диета

Здравейте
    Може и да има такава тема, но бихте ли ми препоръчали ефикасна диета за сваляне на не повече от 5-6 килограма?
    Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    като спреш газираното, намалиш сладкото и тестеното, наблегнеш на здравословна храна и почнеш да тичаш/ скачаш на въже и готово
    според мен диетите са изключително малоумни неща, човек не трябва да се лишава от нищо, предпочитам хранителните режими
    ПС - чувала съм, че хляба храни мозъка, затова е хубаво да си хапваш по малко, а не да го изключваш напълно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, хляба е важен.Опитай се да замениш белия с пълнозърнест.

Мега фен
    Не разправяйте такива вицове,хлябът бил важен и хранил мозъка.Колкото и другите въглехидрати,толкова и той. Като почнете така да питате ефикасна диета без да се опитате да си опознаете тялото,к'во да Ви кажа.. За мен ефикасна ,за други - не.Следвай някои основни принципи на ВМ-НВД или по-скоро РБД,прочети за тези диети в бб-теам дот орг.

Пълно е с такива теми...
    Тук има доста диети, избери си: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%B8
    Но за 5-6 килограма не е нужно да се подлагаш на някакви зверски ограничения.
    И прави упражнения за цялото тяло: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...8F%D0%BB%D0%BE
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    като спреш газираното, намалиш сладкото и тестеното, наблегнеш на здравословна храна и почнеш да тичаш/ скачаш на въже и готово
    според мен диетите са изключително малоумни неща, човек не трябва да се лишава от нищо, предпочитам хранителните режими
    ПС - чувала съм, че хляба храни мозъка, затова е хубаво да си хапваш по малко, а не да го изключваш напълно
    и аз съм на това мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си