- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мрази ли ме,какво по дяволите е това?!?!
Така,реших да опитам вашата стратегия да говоря с нея за постъпката и.Издебнах я ,като е сама и отидах при нея ,като опитах да и обясня ,че с нищо не съм заслужил подобно отношение и постъпката и е меко казано отвратителна.Но девойката дори не изчака да си довърша пледоарията и посегна пак да ме рита,но този път и хванах крака и го блъснах обратно към земята.Ядосах се и се разкрещях,че пак посяга да ме рита, а аз дори имам чувства към нея ,и вместо да се опитва да ми качи отново топките на врата,да ми каже дали ще спре да ме рита и ще ми даде шанс или наистина ме мрази и да прекратя всякакъв контакт и всеки по живо -по здраво.Сякаш леко се смути,но нищо не каза,фръцна си четирибуквието и гледах как гърба и се отдалечава.....Явно няма да я бъде тая моята любов...
Брат къв е тоя звяр по който си си паднал... Тя те бие ти я обичаш. Еб*ти аз любовта
Горкия. Нямам думи, тая само да влезе във форума и...Мъртва е.
А брат ми. Сетих се как да и го върнеш. Само и покажи темата тука xDD
Голяма е простакеса, не се занимавай с нея. "Бий ме, обичам те. Умри, ще те взема." не вАжи.
Ако бях аз, ква хубава майна щях да и тегля ... Тая е няква ограничена, проста селянка, избий си я от главата, щи мине, а ако пак ти посегне я насери с думи