- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ДНЕС СТАВАМ НА 17
ЧРД!
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
честит рожден ден!
Честит рожден ден,човеко,когото не познавам!
Всичко най-прекрасно да ти се случва!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Честито
Да си пускаш сам/а тема за рожден ден, да си просиш пожелания.
n00bs
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти живот, като тоалетна хартия - дълъг и ползотворен!
Нека ти кажа нещо... Не пуснах темата с намерението да си прося пожелания от някого, както се изрази ти. Ни най-малко..Всъщност на рождения ми ден за мен се сетиха много хора - близки, роднини и приятели, като ми отправиха най-горещите и искрени пожелания. Та ето защо все пак, ако си мислиш, че съм имала нужда да си прося пожелания, не е така. За мен деня на моя рожден ден беше наистина много щастлив, уважиха ме много хора, напих се и прочие...И защото ми беше весело и се намирах в приповдигнато настроение, просто пуснах темата, НО НЕ за да си прося пожелания, а за да споделя радостта си, но явно нечии ограничени умове не биха се досетили. В крайна сметка не принуждавам никого да ме поздравява. Който иска обаче ще го направи, но с добра мисъл, а който не иска - ще подмине темата, без да се опитва да се прави на умник...
![]()
![]()
Абе, я mada facka, всичко да пре**ете значи, не разбирам какво толкова ви прави удоволствие
да правите малоумни серкастични забележки..!?
Ами да, щастие е, защото деня ми беше щастлив
и всичко в него ми хареса..! ПРОБЛЕМ!?
Ще си пускам каквито теми си искам.
Аре чао!
:-*
Ох, започнах да се чувствам дърта.
Трябва да обмисля напускането си на форума..този път завинаги. :/