- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра.
Имам страхотна връзка от почти година и изневерих на приятеля си ,не знам защо нищо не ми липсваше,освен бившия ми приятел ,който ми разби сърцето.Всичко беше свършило ,позволих на друг човек да влезе в живота ми ,щастлива бях с него ,но една вечер се видяхме в един ресторант и когато го видях просто изтръпнах.От тогава той започна да ми звъни пак,да идва до вкъщи,не казах на приятеля си,казах му че е само мой близък приятел,когато ги запознах,но бившия ми постоянно ми казваше,че ме обича и веднага ще остави приятелката си заради мен.Но аз не исках ,не мислех ,че отново можем да бъдем както преди бяхме 2 години заедно,но беше толкова трудно ,страшно много се карахме и след това той замина за Варна и се разделихме,сега се е тук и се опитва да обърка живота ми обичал ме ,било грешка не трябвало да се разделяме.Исках да ги чуя тези неща,но не сега а преди повече от година,една вечер дойде до вкъщи и просто се случи,след това се повтори и потрети почти 3 седмици.Накрая просто не издържах,не можех да ходя в тях където живее с приятелката си и прекратих отношенията ни.Приятелят ми не знаеше,обичаше ме ,страхотен е ,не издържах исках да му кажа милион пъти и му го казах.Знаех,че ще съсипя всичко ,но просто се чувствах ужасно ,не можех да го докосвам ,да го погледна в очите ,държах се по хладно с него той постоянно ме питаше какво има ..;х Казах му всичко и той си тръгна,бях съсипана ,след няколко часа се върна,не можех да спра да плача и той ми каза,че ме обича ,но се познавал и не можел да преглътне такова нещо и сега не знам какво да правя развалих всичко ,как да си го върна ..?
Както ти е казал - явно не може да го понесе. Доста тъпо си постъпила , ама свършило е вече. И да се напъваш , и да не се напъваш, няма смисъл. Дори и да се съберете тази твоя постъпка винаги ще е там,дори дълбоко скрита, винаги ще е там и ти , и той ще знаете за нея...
Не мисля,че нещо ще излезе.
maDamn
Сега и да ревеш, и да не ревеш, простотията си я направила вече и едва ли нещо ще промениш. Да беше помислила малко.![]()
Да,но явно не съм помислила ,обичам го той е страхотен,всички сме хора правим грешки . .. ;[[[[[
Каквото сам си направи човек, друг не може да му го направи. Като приятеля ти е толкова страхотен и невероятен, защо спа с бившия? Явно не може да преглътне, а и с право. Постави се на негово място.
Не знам какви очи имаш, че да "искаш да си го връщаш".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам защо го направих ,обичам приятеля си и знам ,че и той страшно много ме обича,разбирам много добре какво му е и на мен са ми изневерявали ,но никога ама никога не съм искала да го нараня.Искам да си го върна защото бяхме щастливи заедно докато не сгреших и искам да намеря начин да го върна,искам да бъда с него.
Да си мислила преди това. Представих си ако приятеля ми ми изневери с бившата си колко болно би ми станало. Ами, сори, смисъл прав е да не те иска вече. Ако сте имали сериозна връзка, обичали сте се и сте държали един на друг, не би следвало да изневеряваш.
Сгрешила си, носи си последствията.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нямаш правото дори да го молиш да се върне...просто го нямаш. На всичкото отгоре знаеш какво е да ти изневерят и си го направила. Жалко наистина. Най-малкото ,което трябва да направиш е да се извиниш и да приемеш факта,че си разбила сърцето на този човек, и той по никакъв начин не е длъжен да се връща при теб. Естествено, има го и този вариант хипотетично,но щом ясно ти е заявил,че не може да го преглътне...поне нека това ти е за урок. Следващия път ще мислиш с главата, а не с гъза си.
maDamn
Той ме иска и ме обича ! Просто не знам как да му докажа ,че няма да се повтори,че беше грешка,че го обожавам.Все пак аз му признах,той нямаше как да разбере.. просто не исках да го лъжа .
Няма как да му го докажеш, освен с течение на времето, и ако той сам не те остави да му го докажеш.
maDamn
3 седмици не ти ли липсваше????Смисъл...да е веднъж, да ти прости...ама ти си имала връзка ,докато си била с него, тва не е нещо ,което се прощава така. Нормално е да не те иска...извинявай,ама едва ли го трогва,че той ти липсва,при положение,че най-малкото му е наранено егото. Най-малко,не говорим за сърцето,щото само човек на който му е разбивано сърцето знае за какво иде реч.
maDamn
Колкото и да се опитваш да направиш нещата да изглеждат по удобен за теб начин-истината си е истина,а тя е,че си постъпила като разглезено момиченце,което не знае какво иска.Хем обичаш приятеля си,но от друга страна ти е харесало вниманието на бившия,който пък най-вероятно е искал просто да си начеше крастата.Прецакала си хубава връзка очевидно,а момчето трябва да няма никакво самоуважение,за да се върне пак при теб.Както казаха и преди мен,едно е да допуснеш един път грешка,но съвсем друга песен е това да въртиш 'любов' три седмици с друг.Едва ли ти се иска да го чуеш,но постъпката ти наистина може да се нарече курвенска.Сега ти липсва,а докато си спала с другия ми е интересно какво ти е било в главата.Казваш,че е грешка,но наистина е добре да си помислиш какво те е накарало да скочиш в леглото на друг
Ами няма много варианти в тази ситуация. Твоето момче или ще "оцени" факта, че си била честна с него и ще разбере разкаянието ти и ще забравите за случката, без тя да се повтаря. Или няма да може да го преодолее и ще се разделите. Поговорете.
Чувствах се ужасно ,всеки път след като се прибирах и го виждах ,но когато бях с бившия си забравях за всичко.Това,което ме накара да "скоча в леглото на друг" беше ,че този друг ми беше разбил сърцето ,заради някаква лигла,с която се запознал в университета ,това че го обичах толкова много ,че бях с него 2 години толкова се обичахме ,това че не предполагах ,че някога ще се разделим и след година и половина той се върна и ми казва,че е направил огромна грешка ,като ме е пуснал да си отида,че не ме е забравил и просто се обърках и му повярвах,беше ужасно да си тръгвам от тях и да отивам при приятеля си.И аз мисля,че няма да се върне той е прекрасен и веднага ще си намери момиче,което няма да го нарани така както аз ,но наистина държа на него искам поне приятели да си останем,той е невероятен ..![]()
Ти си сериозно обвързана,/т.е беше/ бившият ти и той си има някой до него, не знам какво си очаквала!
ми, останете си приятели
поне да може като се мине малко време и си намерите други, той да ти го извърти същия номер
да те потъпче няколко пъти и да ти преебе следващата връзка
щот реално тва заслужаваш
Не очаквах да се съберем,въпреки че той не веднъж ми казваше,че само да кажа и ще остави приятелката си и ще бъдем пак двамата,но как можех да го направя,доколкото знаех ,те бяха заедно няколко месеца, аз имах приятел когото обичах,не исках да го оставя ,не исках и бившия ми да оставя приятелката си,не исках тя да се чувства като мен,когато той ме остави.Не знам просто когато го видях отново и всичко се върна ,все едно никога не го бях оставяла,но само докато бях с него ,в момента в който отивах при приятелят си ,се чувствах ужасно ..
Ако това ще го накара да се почувства по-добре и да не страда нека ми го върне 1000 пъти,просто не искам да го виждам съсипан и наранен.
Един съвет: Не се доверявай толкова лесно , на когото и да било. Особено ,ако напира да си мушне оная работа в теб!
maDamn
Как да му го кажа,той не ми вдига ,не искам да то притеснявам и да му досаждам ,не искам и да страда ,а знам че страда ,отидох до тях ,но никой не ми отвори.
Не се доверявам лесно ,но не знам това не беше кой да е ,а беше ТОЙ и преди малко разбрах,че приятелката му е разбрала и го е оставила ;xx
И кво? Момиче, осъзнай се - той няма да го преодолее. Спри се. Има си достойнство и ти е казал,че не може да го преглътне. Не се натискай там,където си нежелана.
maDamn