.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Изневяра.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ако не можеш да се контролираш, има голяма вероятност да го направиш пак. Ставал съм свидетел на такива ситуации с мои приятели, аз лично за щастие не съм попадал на такива момичета, но ако попадна, вероятно няма да мога да преглътна именно липсата на самоконтрол.

Ох мога да се контролирам аз не се чукам с всеки ,с този мъж живеех заедно почти 2 години,не е някой срещнат.Да не беше честно спрямо приятеля ми ,ама не съм убила човек всички грешим ,ако пък той ме обича ще намери начин да ми прости!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И наглееш. Ти би ли простила,ама честно. Щото ,ако той чукаше някоя 3 седмици,докато е с теб, дори и да му простиш, бъди сигурна,че няма да забравиш. А такива пукнатини убиват връзката.А ти вашата даже си я погребала.
    maDamn

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Mishi* Виж мнението
    ако пък той ме обича ще намери начин да ми прости!!!
    жалко за приятеля ти

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не можеш да твърдиш, че можеш да се контролираш, за да се изебеш с грешния човек се иска ПРОДЪЛЖИТЕЛНО време мозъкът ти да е почивка. Щом си е направил една такава почивчица, може да си направи и втора и трета.

Гаджето ти това го осъзнава. Може и да ти прости, да. Може и да продължите да сте заедно. Но занапред ще има драми. Вероятно ще те ревнува, ще те подозира, ще се филмира като говориш с мъже дори. Това ще ви напряга връзката. Знаеш ли какво също може да стане? Може никога повече да не те взима насериозно и да е с теб защото му е удобно и през това време да си праска други. Истинска история. Така че си помисли също така дали не е по-добре за теб да започнеш на чисто и да не правиш повече глупости със следващия.

Може би си прав,май наистина трябва да се откажа.. нищо няма да стане ,наистина ако ми прости и се съберем ,той няма да ми вярва ,била съм в неговото положение и никога не повярвах отново на човека отсреща и се филмирах,че е с някоя и ме лъже.Май е по-добре да го оставя намира и ще е добре да бъда известно време сама от 5-6 години не съм оставала без приятел повече от месец явно имам нужда от почивка.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Не се опитвай да си го върнеш.Ако се съберете,той ще се съмнява в теб постоянно,а от личен опит знам,че липсата на доверие в една връзка я съсипва.Ще стане ревнив и подозрителен,ще се карате много по-често..Просто го остави,явно не си държала на него достатъчно така или иначе.Предполагам,че приятеля ти е ужасно наранен и то с право и дори и да се съберете нищо няма да е същото.
    А относно постъпката ти мога да кажа,че или е трябвало да прекратиш връзката ти и да правиш каквото и да е или да кажеш на бившия ти да те остави.Както казват "Грешка се допуска веднъж,вторият път е избор." И след като знаеш колко боли от изневярата и си го изпитала лично,смятам за много жалко,че си го направила..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма как да върнеш старото, след като си разрушила всичко, най-вече доверието.
    Защото няма как да кажеш,по - скоро твърдиш, че обичаш някого и уж нищо не ти липсва, а в следващия път да му изневериш. Хубавото поне е, че си казала истината.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Само аз ли си мисля,че признанието и пред гаджето е чиста проба егоизъм.Имам предвид,направила го е,за да не изпитва непрестанното чувство за вина,което я е измъчвало.Не е било просто "защото не искам да крия нищо от него".Истината е хубаво нещо,но в случая,когато трябва да мислиш и за чувствата на друг човек,има вариант и да я спестиш.Особено,когато става дума за някаква "грешка",както нарича авторката своята забежка

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Както ти е казал - явно не може да го понесе. Доста тъпо си постъпила , ама свършило е вече. И да се напъваш , и да не се напъваш, няма смисъл. Дори и да се съберете тази твоя постъпка винаги ще е там,дори дълбоко скрита, винаги ще е там и ти , и той ще знаете за нея...
    Не мисля,че нещо ще излезе.
    + .. нека това да ти е за урок и в следващата ти хубава връзка да не прецакваш нещата.. щом ти го е казал значи просто няма смисъл

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mishi* Виж мнението
    Ох мога да се контролирам аз не се чукам с всеки ,с този мъж живеех заедно почти 2 години,не е някой срещнат.Да не беше честно спрямо приятеля ми ,ама не съм убила човек всички грешим ,ако пък той ме обича ще намери начин да ми прости!!!
    моля ?!?!?! абе ти нормална ли си бе ? е заради такива като теб говорят така за жените
    не,не си мисли,че щом те обича значи всичко би простил,това не са ти розовите приказки
    по твоята логика щом ти го обичаш не би му изневерила
    и не,не си човек,който може да се контролира
    знаеш ли колко много хора имат дългогодишни връзки зад гърба си ? и то не по една,а по няколко ? и какво,ако си срещнат всички тия бивши от сериозни връзки в рамките на 4-5 месеца и постоянно изневеряват мислиш ли,че ще има останали сериозни връзки ?
    я се спри,човека с право ти е казал,че не иска повече тая връзка и толкова
    и хем не искаш на приятелката му да и е гадно,хем му позволяваш да и изневери с теб
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-15-2013 на 07:39

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    Само аз ли си мисля,че признанието и пред гаджето е чиста проба егоизъм.Имам предвид,направила го е,за да не изпитва непрестанното чувство за вина,което я е измъчвало.Не е било просто "защото не искам да крия нищо от него".Истината е хубаво нещо,но в случая,когато трябва да мислиш и за чувствата на друг човек,има вариант и да я спестиш.Особено,когато става дума за някаква "грешка",както нарича авторката своята забежка
    мн ясно,то повечето пъти си е точно така

Да, и после се чудите "защо момчетата смятаме повечето момичета за курви ?"
    Казваш, че си получавала всичко, не си лишавана от нищо и все пак си се издънила. Просто остави приятеля си, ти НЕ ГО ОБИЧАШ.
    Най-доброто, което можеш да направиш за себе си е да се върнеш при бившия. Най-доброто за околните - да се самоубиеш

Като не мислите с главите си и се връщате назад така става.

Когато ОБИЧАШ един човек, нямаш очи за друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си