Имам страхотна връзка от почти година и изневерих на приятеля си ,не знам защо нищо не ми липсваше,освен бившия ми приятел ,който ми разби сърцето.Всичко беше свършило ,позволих на друг човек да влезе в живота ми ,щастлива бях с него ,но една вечер се видяхме в един ресторант и когато го видях просто изтръпнах.От тогава той започна да ми звъни пак,да идва до вкъщи,не казах на приятеля си,казах му че е само мой близък приятел,когато ги запознах,но бившия ми постоянно ми казваше,че ме обича и веднага ще остави приятелката си заради мен.Но аз не исках ,не мислех ,че отново можем да бъдем както преди бяхме 2 години заедно,но беше толкова трудно ,страшно много се карахме и след това той замина за Варна и се разделихме,сега се е тук и се опитва да обърка живота ми обичал ме ,било грешка не трябвало да се разделяме.Исках да ги чуя тези неща,но не сега а преди повече от година,една вечер дойде до вкъщи и просто се случи,след това се повтори и потрети почти 3 седмици.Накрая просто не издържах,не можех да ходя в тях където живее с приятелката си и прекратих отношенията ни.Приятелят ми не знаеше,обичаше ме ,страхотен е ,не издържах исках да му кажа милион пъти и му го казах.Знаех,че ще съсипя всичко ,но просто се чувствах ужасно ,не можех да го докосвам ,да го погледна в очите ,държах се по хладно с него той постоянно ме питаше какво има ..;х Казах му всичко и той си тръгна,бях съсипана ,след няколко часа се върна,не можех да спра да плача и той ми каза,че ме обича ,но се познавал и не можел да преглътне такова нещо и сега не знам какво да правя развалих всичко ,как да си го върна ..?