- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Профил в PayPal
Здравейте имам един проблем. Преди известно време видях, че в пощата ми в abv.bg имам писмо в което пишеше нещо относно за профил, който имам в PayPal и най-накрая,че ако не отговоря на писмото или нещо от сорта може да ми се деактивира профила. а аз дори не съм и влизала в този сайт-никога! Но си помислих, че каквото и да е ще се деактивира. В понеделник получих още едно в което пише, че има 3 неуспешни опита за влизане в акаунта ми и дори имаше IP адресите, които според мен не са български, защото завършват с други букви, а не с бг. Който може много моля да ми помогне, защото не знам към кой да се обърна и какво да правя, нито знам за какво е този сайт (най-общо знам, че е свързано с пращания, което ме притеснява), нито пък как така имам профил без никога да съм влизала там.
Това са спам съобщения и въобще не са от Пейпал, можеш съвсем спокойно ги игнорираш, още повече че дори нямаш профил там.
Това не променя факта че тя нама акаунт там.
Авторке дай мейла от който се пращат съобщенията към теб?
Тя няма, но мейла и може да има.
Ако не ставаше въпрос за PayPal щеше да е ясно, че някой и е ползвал мейла, за да се регистрира.
no-reply@pp.noreply.com това е имейла, съобщението ми беше в папка Спам
Както и предположих чист спам си е.
Не обръщай внимание за вбъдеще на подобни мейли.
Благодаря за съвета и за помощта![]()