Снощи се бях събрала с приятелките си в едното момиче, пиехме разни коктейли каквито можехме да правим и говорехме за мъже естествено,аз бях единствената необвързана ,някой от момичетата са женени,други имат бебенца,а трети много сериозни връзки ,освен мен но това не ми пречи аз просто не искам на 22 да се обвързвам толкова сериозно.Та седим си ,смеем се ,докато едното момиче не каза "Видя ли тази пак е тук,колата й е долу ,май са се събрали отново" (ставаше въпрос за приятелката ,на момчето с което имах много объркани отношения,живееше до нас познавах го от 15 години ,израснали сме заедно,но когато станах на 15 започнахме да излизаме ,той ми беше първият имахме някаква връзка няколко месеца,но не се получи.След около година започнахме да спим заедно ,само секс без обвързване ,познавахме се и нямаше проблеми продължавахме така ,до като аз не си хванах сериозен приятел и приключихме със секса.След около година и нещо отново започнахме да спим заедно,но започнах да оставам в тях отидохме даже на почивка заедно за уикенда, обаждаше ми се всяка вечер когато не бяхме заедно да ми пожелае лека нощ ,но аз просто предпочитах отношенията ни да останат скрити,защото познавам семейството му ,сестра му ,родителите му не можех да имам връзка с него беше ми странно ,а и отделно той беше страшно ревнив не го приемах като човек с когото да имам връзка.И отново се разделихме спряхме няколко месеца без секс,после се виждахме понякога да пушим ,натискахме се и това беше.Абсолютно винаги когато се виждахме ,просо желанието ни един към друг беше страшно силно.След това той замина за Англия да работи ,обади ми се преди да замине ,молеше ме да ме види да се сбогуваме ,но аз точно бях започнала нова връзка и му отказах.След 5 месеца той се върна ,много по секси и хубав и с приятелка.Някаква 4 -5 години по-голяма от него,от не съм сигурна Монтана или някакво село там ,много много смешна ,само го поздравих и повече нищо не му казах.Една вечер ми се обади и ме попита дали имам някакви успокоителни ,аз го попитах какво става и той каза ела вкъщи ще пием по чаша вино и ще поговорим,донеси ми хапчета.Отидох беше към 11 вечерта казах на приятеля ми ,при кого и къде отивам,стоях с Георги на чаша вино и ми обясняваше колко много проблеми има с това момиче,как постоянно се карат ,говорихме около 2-3 часа той се държеше много приятелски и мило не се опита нито да ме докосне нито нищо седна даже от другата страна на масата,никога не беше се държал така желаех го страшно много,но си имах приятел и си тръгнах.След 1 месец се видяхме в една приятелка той беше отишъл нещо да им оправи компютъра ,когато ме видя ми се усмихна хвана ме за ръката и ми каза чакам те след 10 минути долу,отново беше към 11-12 вечерта ,аз отидох естествено той ме гушна и ми каза "Искам те" не издържах вече започнахме да се натискаме,след това се качихме в тях ,извади масе изпалихме се ,тръгна да ме съблича ,но бях толкова напушена,че му отказах ,заспахме гушнати и нищо не правехме.След няколко дни се бяхме събрали отново приятелки ,пийнахме доста той беше на работа ,но си беше влязъл във фейсбук и започнах да му пиша оттам им моите приятелки пишеха ,нещо от сорта "Обичам те,съжалявам ,че не ти го казах искам да имам връзка с теб ,винаги съм искала .. " и още такива глупости държахме се като деца ,той ми каза ,че ще ми се обади когато се прибере и ще поговорим за това.На следващия ден се обади ,аз вече изтрезняла и умирах от срам защото му бяхме писали лъжи или поне така си мисля,обясних му какво се е случило той ми каза "Щях да оставя приятелката си заради теб,каква грешка щях да направя ти не ставаш за нищо повече от секс,толкова си празна отвътре не можеш да обичаш само ме залъгваше не ме занимавай повече боклук,курва " и още куп глупости.Страшно много се ядосах и не се бяхме чували и виждали няколко месеца,до баловете когато бяхме поканени на един и същи бал 2 дни преди бала той ми се обади и ми каза,че се надява всичко да е наред на бала и да няма напрежение между нас.Очаквах да дойде с нея,но дойде сам седна до мен отначало се държеше хладно ,но след това не спирахме да си говорим да се смеем,леко ме докосваше ,останахме по едно време сами и той ми каза ,че съм страшно красива и толкова ми трябваше бях на няколко джина целунах го ,и тогава се обади приятелката му .. Той излезе от стаята и се върна след 2 часа ,точно си тръгвах беше към 3 сутринта той веднага каза,че ще ме изпрати ,изпрати ме говорехме пак за него за пряителката му за проблемите и изведнъж ми каза ,ела в нас желая те ,не знам защо ,но се съгласих и отново бях с него имах си приятел с когото отношенията не вървят и просто спах с Георги.Не му се обадих след това,преди 1 седмица го видях и отидохме в тях няколко души пиехме бира,играехме карти ,пушихме масе и се смеехме ,той отново ме помоли да остана,но аз отказах.) охо малко доста дълго стана ,та снощи вечерта след като ми го каза това моята приятелка,че той се е събрал с онази ми стана много неприятно ,исках да го видя ,да му се обадя ,но тя беше при него.Аз това момиче само на снимки го бях виждала и така мислех,че е и най-добрата ми приятелка ,но снощи тя нещо се изпусна при което разбрах,че са излизали тя приятелят й и те двамата и то неведнъж,бях шокирана как можеше да не ми каже ,как можеше да говори въобще с тази.Започнах да я питам аз по красива ли съм,смешна ли е тя на живо ,и тя каза ужасна е и много го ядосва и аз погледнах много жално и й казах, сега ще му звънна да дойде тук и отговорът й беше "Ти си тази ,която го отблъсна не веднъж той те искаше и обичаше" за първи път говорехме за него ,винаги беше тема ТАБУ ,защото те бяха много близки приятели и сега искам го,липсва ми . Ох съжалявам ,че стана толкова дълго ама трябваше да кажа на някого . Мерси :*