Така е ,майка ми не го каза с лошо това ,а по скоро ме бъзикаше ,защото и момчето е приятел на брат ми ,което е нормално от един квартал сме и просто знае ,че това момче е много под нивото ми.Да определено имам страшно силно физическо влечение към него,не знам дали е защото е първият с когото съм спала или че ми е толкова спокойно с него по време на секс или че той много добре знае какво харесвам и знае как да ми достави удоволствие.Но да знам,че форума е за това и наистина е добре защото като си ги мисля в главата нещата за него не изглеждат така като го напиша и констатирам с някого.Определено той не е за мен ,но до това ,че винаги би ми помогнал няма спор ,когато се бях разделила с едно момче ,което ме беше наранило той разбра от моята приятелка и веднага ми се обади ,аз плачех той ме заведе на разходка и абсолютно нищо не направи просто беше до мен.Винаги мога да разчитам на него,но няма наистина как да имам връзка с него.
А това,че е материално осигурен е най-малкото нещо което ме привлича в него,аз също съм достатъчно добре осигурена от семейството си ,така че това е без значение ,ставаше въпрос ,че той не мисли за бъдещето си.Добре му е така както е.