.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Защо?

Защо?

Приятели нов съм във форума и искам да Ви питам за нещо, което не мога да проумея и честно казано ме плаши...
    Няма да коментирам наистина глупавите теми които се качват. Да има ги! И то доста...
    Но това не е причина и ние да пишем глупави отговори. Грешките на другите не са повод за наши грешки!
    Защо всеки се прави на остроумен, на нещо повече от другия, защо всеки гледа да изпъква като обижда другия?
    В крайна сметка оставам потресен не от глупавите теми, ами от отговорите...
    Защо бе хора? Защо сме такива "пишкомерци"?
    Къде е мъдростта в нас?
    Къде е човечността в нас?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Пич ква мъдрост от 15 годишни, к'ва човечност..
    Бтв темата ти също е тъпа, това е говорено хиляди пъти, никой не му дреме.. честно казано..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз не съм човек, мразя човеците, Земята принадлежи на рептилите. Тук съм да сея поквара.

За това и не само във форумите, не само във виртуалния свят се чувстваме така...В обществото, сред хора, на обществени места, в една свободна страна, където ВСЕКИ бе трябвало да бъде равен с другия, се случват тези неща..а именно подтискане, перчене и парадиране с нещо и прочие...За жалост навсякъде се случва, невъзвратимо е...Темата ти не е тъпа, както констатира AnarchyBoy , просто си търсел отговор на един доста наболял въпрос, но той е прав, че човечност и мъдрост няма да срещнеш от ответната страна и че НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ..за жалост..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си