Имам голям проблем на 17 съм , но баща ми не ми дава да стоя до по - късно от 9 .. не ми дава да ходя дори из града и не харесва нито един мой приятел без значение в пола ... Понеже живеем близо до центъра аз мога да ходя на места , които всъщност се намират на 10 мин от вкъщи .. седя до 9 без да ме пускат да спя в приятелки , а кво остава да седя повече от 1 час на кафе или не се прибера вкъщи за 2 часа ( на училище съм до 3 и половина - 4 докат се прибера в 6 да изнезна и в 9 да се прибера пак ) малко тъпо при положение , че всички на моята възраст ходят кадет си искат и се прибират когато си искат ... А сега дори не ме пуска да спя при баба ми за лятото защото малката ми сестричка е там ( майка ми е в чужбина ) , защото не бил сигурен , че съм щяла да се прибирам ...
Не знам какво да правя ( и да говорила съм с него и отговора е не гледай другите техните родители са безотговорни и нехайни , за да седи до когато поиска ) Гадно ми е и не искам всичко да се съсипе като стана на 18 .. Помогнете