Значи имах връзка с едно момиче но, преди 3 дена скъсахме, когато бях с нея тя много ме обичаше искаше да е с мене, когато се скарахме тя ме гонише и плачише, правила е всичко за да не и се сърдя, аз не бях толкова влюбен дори на моменти чуствах че не съм влюбен, а сега незнам какво ми става, тя скъса с мене, от ряз аз въобще не предполагах, не мислих че е способна да скъса с мене, няма да ви казвам за какво скъсахме, но тя ми вика че още ме обича, но аз направих всичко почти да се саберем пак, но тя не иска, явно не ме обича, поне не както преди, незнам и защо ме лъже.. странното е че тя беше по заблудената и влюбената от двамата ни, а ме заряза.. аз когато бях с нея много често чуствах че не е за мене, незнам дали съм я обичал но често мислих да скъсаме, макар и да не бях готов да го направя, като я виждах (ние се виждахме по рядко) и ми харесваше много да съм с нея от начало, липсваше ми, но после на другия ден не чуствах същото баш, винаги ми е била сладка, хубавичка.. харесвах я 100%, но да я обичам незнам, просто сега когато тя скъса с мене, ми е супер гадно, липсва ми искам да я прегърна, незнам обичам ли я или просто щото вече я загубих и за това я искам пак при мене.. според мене е 2рото но наистина чуствам че искам да съм с нея пак.. незнам за какво така стана, сякаш сега я заобичах когато вече е късно :/

Също така кажете ми как да спра това чуство, и да не ми е гадно? Знам че трябва да си намеря нова приятелка но не е така лесно..