Здравейте.
Ще ви напиша кратко за моя така да се каже проблем и очаквам някакви съвети отновсно него.
С приятелят ми сме заедно от година и 3 месеца. Всичко върви повече от добре,всеки ден се виждаме,нямаме никакви други проблеми освен този.За тази година и 3 месеца,всичко стана толкова сериозно,но все още не семе правили секс.Орални ласки всеки ден,но до секс не се е стигало все още.Говорили сме си на тази тема и сме наясно,че и двамата сме девствени и сигурно затова никой не се осмелява да направи първата крачка.Говоили сме си ,че трябва да опитаме,желанието го има и в двамата,но още не се е случило.Мисля си ,че това,че все още живея с родителите си и те всеки път са в другата стая ни притеснява да се отпуснем и да го направим,при положение,че всеки момент могат да влязат.Всеки ден сме вкъщи,защото в тях са много хора и той почти не се прибира там.През деня ,когато родителите ми ги няма той или е на работа или сме навън с наши общи приятели и пак няма как да стане.Чудя се изобщо ще се стигне ли най-накрая до там ,при положение,че има такова голямо желание и то е очебийно.