.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

За целта си има асансиори, мазета, в колата, на поляната, в гаража, хотели, мотели, вили под наем, хижа в някоя планина, бунгала, на палатка... Също така това не мога да го възприема "или сме навън с наши общи приятели и пак няма как да стане"...На какво прилича това можеш ли да ми обясниш значи това е някакво много тъпо оправдание или не сте готови или не сте достатъчно загорели и двамата...Смисъл ти това за някакво задължение ли го имаш непременно да излезете с приятели? Абе кви приятели като на човек му се мандръса всичко останало остава на заден план какво ми е зор за моите приятели. Така все едно поставяте вашата връзка пред приятелите аз така го разбирам....

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от kam3n1tza Виж мнението
    За целта си има асансиори, мазета, в колата, на поляната, в гаража, хотели, мотели, вили под наем, хижа в някоя планина, бунгала, на палатка...
    Нещо ми подсказва, че повечето момичета не биха желали да си изгубят девствеността в "асансьори, мазета, в колата, в гаража"....

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Нещо ми подсказва, че повечето момичета не биха желали да си изгубят девствеността в "асансьори, мазета, в колата, в гаража"....
    асанСИОри
    (wait)

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Що какво лошо има в колата да си загубиш девствеността? Те пък тая девственост си мислят, че ще я губят цяла нощ та чак и на специално място трябва да бъде ала бала. И кво ще заведа някоя на хотел ще се изхвърля с една камара кинти и накрая да е бодна веднъж и тя да каже спри! Направо ще ме пререже през кръста минимум 20-30 мин. клатение любовта боли като сме се хванали на хорото ще го издрусаме докрая!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си