.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    - Отивам до Кауфланд за вакуум, с който да ме отпушиш! - каза мюхтето с типичния за нея диалект
    Фишерман завъртя очи иронично.
    - Ок, мило, аз ще се забавя в магазина за вибратори :* - рибока заподскача като танцуваща диско двойка от 80-те
    - Ръцете на тила, извратеняк! - крещеше минута по-късно полицай на Fisherman. - Ще ти повдигнем обвинение за блудстване с малолетна!
    - Ма аз... Господин полицай, тъкмо се връщах от кремирането на моя идол, модел за подражание и личен ментор dimitar., и съм много тъжен... Моля да ми простите... - молеше се като малка курва
    - На Неговото кремиране ли? Простено ти е! Мир на праха Му тогава! Такъв човек не се беше раждал досега...
    Димитър., мина покрай тях и поздрави.
    - Значи и лъжеш, мастийо проклета! - полицаят удари плесник на Рибока и онзи изпищя
    А кой стоеше зад инсценираното умиране на dimitar., , никой не можеше да каже...
    Samo Botev Plovdiv беше с Калашников в телефонната кабинка. Трябваше да застреля полицая и димитър., , който беше фалшиво кремиран. Изведнъж небето почерня и около мухтесемфан запона да обикаля бял пушек и замириса на кайма. След 2 секунди имаше бележка с надпис "Ела в Надежда" и мухтето я нямаше...
    Фишърман бързо глътна бележката и полицаят го отведе в патрулката. Фишъра гледаше тъжно навън.

Сега фишърман работеше по план да избяга от затвора със строг режим в Сливен, и да се върне за мюхти.Но не знаеше за скритата камера в килията му, а от другата страна го гледаше човекът, отговорен за фалшивото кремиране на димитър.В същата стая,където беше и човекът, отговорен за кремирането, мюхти квичеше от болка..

Впоследствие Samo Botev Plovdiv освободи Мюхти , след като разстреля и направи на решето отвлеклите я Калъфи и помогна на ФИШЕРМАНА да избяга от затвора. После получи цял харем с фенки на Локомотив (ама не от циганките) , които той праскаше и правеше на решето след това - за да няма следи , че е блудствал с тях , а циганската махала беше подпалена от него.
    Последно редактирано от Samo Botev Plovdiv : 07-16-2013 на 16:09

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Накрая Samo Botev Plovdiv освободи Мюхти , след като разстреля и направи на решето отвлеклите я Калъфи и помогна на ФИШЕРМАНА да избяга от затвора. После получи цял харем с фенки на Локомотив (ама не от циганките) , които той праскаше и правеше на решето след това - за да няма следи , че е блудствал с тях , а циганската махала беше подпалена от него.
    След това се събуди в мотелската стая, взе си лаптопчето, свърза се с уай-фай и започна да търси информация..

Намери информация , че Мюхтето и ФИШЕРМАНЪТ са отвлечени от банда оцелели мангали.

Голям фен
    Мангалите бяха евтина работна ръка на фирма "Мултипринт АД", Костинброд, собственост на Евтимов.

След като разбра това , Samo Botev Plovdiv скочи в Трабанта и замина за Костинброд и намери вързани двамата в едно депо , препълнено с фалшиви бюлетини. Дойдоха маскирани хора на Евтимов и Samo Botev Plovdiv , който още си носеше автомат Калашников ги разстреля. Отново ги спаси , но по пътя , Трабантът се разцепи на две и ФИШЕРМАНЪТ и Мюхтето останаха на магистралата , заловени от няколко коли с агенти на "Рабалска полиция". Samo Botev Plovdiv разбра , че е останал с половин кола , чак в Пловдив.

Голям фен
    Фишъра и Мюхтето бяха върнати на местата си, Евтимов си нае още 5 дузини с евтини мангали, който да ги охраняват и планира как да убие мюхтето утре: двата ѝ крака, завързани за две различни коли и едната кола тръгва наляво, другата кола тръгва надясно, а фишера ще гледа отдалеч.

Едит: Убийството ще се случи на фона на Рамзи Кючек. :П

Но Samo Botev Plovdiv дойде с Ферари и горящ касетофон , от когото се чуваше РАМЩАЙН - ЗЕНЗУХТ и пак измъкна бъдещите младоженци , крадейки за скрап двете коли. Евтимов се ядоса.

Голям фен
    Евтимов се ядоса, и прати Пенка от мис българия да догони ферарито. Тя догони ферарито, изхвърли само ботев пловдив на 200 метра и грабна младоженците, като ги качи на розов еднорог.Розовият еднорог ги отведе в незаконната фабрика на мултипринт в слънчев бряг.Само ботев пловдив се закле, че ще отмъсти.

Едит: През това време Андреа пя и игра кючеци на живо.

И Само Ботев Пловдив тръгна с цял батальон фенове на Ботев.

Голям фен
    Батальонът беше замерян с гранати, отново от Пенка.Само Ботев Пловдив се измъкна жив, заедно с лилав еднорог и щраус.

Пенка се предложи на Само Ботев Пловдив , зарязвайки Евтимов , защото Само Ботев Пловдив беше в пъти по - смел от Евтимов.

Супер фен
    Град
    България
    Мюхтенцето излезна навън и видя как Рибочето влиза в полицейската кола,тя веднага се досети какво се случва и че Димитър стои зад всичко това,за миг не можа да си поеме въздух и падна на колене и издаде рев,наподобяващ плача на майка загубила детето си.След 10 минути се съвзе и видя Митко,който я гледаше странно и й каза:
    -Ако искаш да освободиш Рибака трябва да се омъжиш за мен!-и се усмихна мазно
    -Никога!Няма да обичам никой друг,освен моята Рибка!-изкрещя,плачейки Мюхтенцето
    Имаше 5 дни до сватбата,а младоженеца беше в затвора.Тя се върна в родния си малък град и разказа всичко на баща си.За щастие Фишъра беше задържан под гаранция,след като му платиха гаранцията той излезе на свобода.Мюхтенцето,плачейк и го прегърна.Рибока със спокоен глас каза на бащата на булката:
    -Ще я пазя като окото си!
    -Не се и съмнявам.Аз ще се погрижа за онова копеленце Димитър,бъдете спокойни!-младоженците усетиха яростта в думите му
    Оставаха 4 дни до сватбата.
    Мюхтенцето целуна Рибока,след което се опита да го съблече,но той я спря и й каза:
    -Обичам те,ти си моето малко момиченце,никога не бих ти причинил подобно нещо,все пак не съм като разгонения гей Рагиол.
    -Ти си всичко за мен.-каза Мюхтито спокойно и го прегърна,след което двамата заспаха,без да подозират за лошия план на евтимов
    След 4 дни щяха да се оженят и преместят на някой остров,където никой нямаше да ги намери.
    Последно редактирано от muhtesemfan : 07-16-2013 на 17:06
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

На сватбата , Само Ботев Пловдив беше Главен Готвач и кум в едно и беше приготвил всичко предварително. Той отрови Евтимов , Региол и Димитър и Мюхтето и ФИШЕРМАНА заживяха спокойно.

Голям фен
    На сватбата , Само Ботев Пловдив беше Главен Готвач и кум в едно и беше приготвил всичко предварително. Той отрови Евтимов , Региол и Димитър и Мюхтето и ФИШЕРМАНА заживяха спокойно.
    И само ботев пловдив се събуди в покоите на пенка.

Скобите означават "между другото" : (А Пенка каква се пада?)
    Накрая Евтимов реално не съществува и всичко е било лош сън от еуфорията , след убийството на Рабалка.

Голям фен
    Скобите означават "между другото" : (А Пенка каква се пада?)
    Накрая Евтимов реално не съществува и всичко е било лош сън от еуфорията , след убийството на Рабалка.
    Пенка от мис България м2013, дето го дават по тв7.

Накрая се оказа, че Евтимов контролира Барак Обама.

(Я дай да я видя нея.)
    Да бе , вярвам ти.

Голям фен
    пусни си тв7 и ще я видиш ;д

Е аз искам ти да я покажеш.

Супер фен
    Град
    България
    Рибока и Мюхтито планираха смъртта на Митко...
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

А с мен какво се случва?

Супер фен
    Град
    България
    След което наградиха смелия само ботев пловдив с цял харем от мацки

Е какви?! Да не е онази от снимката ти във фейсбука?

Супер фен
    Град
    България
    Тази на профилната съм аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си