- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумната приказка
Samo Botev Plovdiv беше с Калашников в телефонната кабинка. Трябваше да застреля полицая и димитър., , който беше фалшиво кремиран. Изведнъж небето почерня и около мухтесемфан запона да обикаля бял пушек и замириса на кайма. След 2 секунди имаше бележка с надпис "Ела в Надежда" и мухтето я нямаше...
Фишърман бързо глътна бележката и полицаят го отведе в патрулката. Фишъра гледаше тъжно навън.
Сега фишърман работеше по план да избяга от затвора със строг режим в Сливен, и да се върне за мюхти.Но не знаеше за скритата камера в килията му, а от другата страна го гледаше човекът, отговорен за фалшивото кремиране на димитър.В същата стая,където беше и човекът, отговорен за кремирането, мюхти квичеше от болка..
Впоследствие Samo Botev Plovdiv освободи Мюхти , след като разстреля и направи на решето отвлеклите я Калъфи и помогна на ФИШЕРМАНА да избяга от затвора. После получи цял харем с фенки на Локомотив (ама не от циганките) , които той праскаше и правеше на решето след това - за да няма следи , че е блудствал с тях , а циганската махала беше подпалена от него.
Последно редактирано от Samo Botev Plovdiv : 07-16-2013 на 16:09
Намери информация , че Мюхтето и ФИШЕРМАНЪТ са отвлечени от банда оцелели мангали.
Мангалите бяха евтина работна ръка на фирма "Мултипринт АД", Костинброд, собственост на Евтимов.
След като разбра това , Samo Botev Plovdiv скочи в Трабанта и замина за Костинброд и намери вързани двамата в едно депо , препълнено с фалшиви бюлетини. Дойдоха маскирани хора на Евтимов и Samo Botev Plovdiv , който още си носеше автомат Калашников ги разстреля. Отново ги спаси , но по пътя , Трабантът се разцепи на две и ФИШЕРМАНЪТ и Мюхтето останаха на магистралата , заловени от няколко коли с агенти на "Рабалска полиция". Samo Botev Plovdiv разбра , че е останал с половин кола , чак в Пловдив.
Фишъра и Мюхтето бяха върнати на местата си, Евтимов си нае още 5 дузини с евтини мангали, който да ги охраняват и планира как да убие мюхтето утре: двата ѝ крака, завързани за две различни коли и едната кола тръгва наляво, другата кола тръгва надясно, а фишера ще гледа отдалеч.
Едит: Убийството ще се случи на фона на Рамзи Кючек. :П
Но Samo Botev Plovdiv дойде с Ферари и горящ касетофон , от когото се чуваше РАМЩАЙН - ЗЕНЗУХТ и пак измъкна бъдещите младоженци , крадейки за скрап двете коли. Евтимов се ядоса.
Евтимов се ядоса, и прати Пенка от мис българия да догони ферарито. Тя догони ферарито, изхвърли само ботев пловдив на 200 метра и грабна младоженците, като ги качи на розов еднорог.Розовият еднорог ги отведе в незаконната фабрика на мултипринт в слънчев бряг.Само ботев пловдив се закле, че ще отмъсти.
Едит: През това време Андреа пя и игра кючеци на живо.
И Само Ботев Пловдив тръгна с цял батальон фенове на Ботев.
Батальонът беше замерян с гранати, отново от Пенка.Само Ботев Пловдив се измъкна жив, заедно с лилав еднорог и щраус.
Пенка се предложи на Само Ботев Пловдив , зарязвайки Евтимов , защото Само Ботев Пловдив беше в пъти по - смел от Евтимов.
Мюхтенцето излезна навън и видя как Рибочето влиза в полицейската кола,тя веднага се досети какво се случва и че Димитър стои зад всичко това,за миг не можа да си поеме въздух и падна на колене и издаде рев,наподобяващ плача на майка загубила детето си.След 10 минути се съвзе и видя Митко,който я гледаше странно и й каза:
-Ако искаш да освободиш Рибака трябва да се омъжиш за мен!-и се усмихна мазно
-Никога!Няма да обичам никой друг,освен моята Рибка!-изкрещя,плачейки Мюхтенцето
Имаше 5 дни до сватбата,а младоженеца беше в затвора.Тя се върна в родния си малък град и разказа всичко на баща си.За щастие Фишъра беше задържан под гаранция,след като му платиха гаранцията той излезе на свобода.Мюхтенцето,плачейк и го прегърна.Рибока със спокоен глас каза на бащата на булката:
-Ще я пазя като окото си!
-Не се и съмнявам.Аз ще се погрижа за онова копеленце Димитър,бъдете спокойни!-младоженците усетиха яростта в думите му
Оставаха 4 дни до сватбата.
Мюхтенцето целуна Рибока,след което се опита да го съблече,но той я спря и й каза:
-Обичам те,ти си моето малко момиченце,никога не бих ти причинил подобно нещо,все пак не съм като разгонения гей Рагиол.
-Ти си всичко за мен.-каза Мюхтито спокойно и го прегърна,след което двамата заспаха,без да подозират за лошия план на евтимов
След 4 дни щяха да се оженят и преместят на някой остров,където никой нямаше да ги намери.
![]()
Последно редактирано от muhtesemfan : 07-16-2013 на 17:06
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
На сватбата , Само Ботев Пловдив беше Главен Готвач и кум в едно и беше приготвил всичко предварително. Той отрови Евтимов , Региол и Димитър и Мюхтето и ФИШЕРМАНА заживяха спокойно.
Скобите означават "между другото" : (А Пенка каква се пада?)
Накрая Евтимов реално не съществува и всичко е било лош сън от еуфорията , след убийството на Рабалка.
пусни си тв7 и ще я видиш ;д
Рибока и Мюхтито планираха смъртта на Митко...![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
След което наградиха смелия само ботев пловдив с цял харем от мацки![]()
Тази на профилната съм аз![]()