- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Моля ви за съвет, страшно трудно ми е
Проблемът ми е следния: Майка ми и баща ми са разведени от 9 години. Живеем в две съседни села. Ние с майка ми се преместихме да живеем при нейните родители (баба ми и дядо ми). Вкъщи (незнам защо е така) всички изпитват респект към дядо ми. Той „командва“ всички. Леля ми е на 28 години, има дете, беше женена и все пак го пита дали може да излезе.... Та дядо ми не ми дава да седя с гаджето си (ходим от година и половина и много добре се познават с дядо ми, хиляди пъти му е помагал и тн) по-късно от 12 часа [аз съм на 17 (след 2 месеца ставам на 18 ), гаджето ми е на 21]. Проблемът е, че на гажето ми вече му омръзна тази тъпотия. Много му е болно, че семейството на майка ми му няма доверие. Дядо ми казва, че за да спим заедно трябва да сме женени. Приятелят ми е от селото на баща ми. Сега се чудя дали да не отида да живея при баща ми, въпреки че той не може да ми предложи същият стандарт на живот, какъвто живея в къщата на майка си. Онази вечер с приятелят ми гледахме филм и бяхме изгубили представа за време и дядо ми дойде и се развика и го изгони, следователно той каза, че повече няма да стъпи в къщата на майка ми... И сега сякаш усещам някакъв натиск от страна на приятеля ми да се преместя или при него, или при баща ми. Ако се преместя, майка ми ще се съсипе. Тя е много чувствителна. Незнам какво да правя... Разкъсвам се между гаджето и семейството ми.. Страшно ми е трудно. Моля дайте съвет ....
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите